je to tim ze jsem mel e46 330ci a lidi odtamtud znam a celkove mi to tam prijde prehlednejsi a utulnejsi, nic proti nicemuSweden píše:mám ale neprodám,jinak mít 5er a fungovat na E46 klubu je tady celkem fajn,jinak přeji co nejvíc bezproblémových km
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530d e39 bez koroze, Mpaket poface
- Sweden
- Klubové ID: 2669
jasný,už sleduji tvůj příběh
,moc pěkný tour,opravdu,jenom mě tak trochu mrzí že jsem neměl náhradu za svoji E39 a nemohl jsem jí prodat někomu jako jsi ty,u tebe by se měla určitě dobře
Mno nic,at slouží a pak na e46 napiš jak se ti s tím jezdí,celkem mě zajímá názor na ten rozdíl

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ja jsem tak trosku uchyl, tak snad bude vse okSweden píše:jasný,už sleduji tvůj příběh,moc pěkný tour,opravdu,jenom mě tak trochu mrzí že jsem neměl náhradu za svoji E39 a nemohl jsem jí prodat někomu jako jsi ty,u tebe by se měla určitě dobře
Mno nic,at slouží a pak na e46 napiš jak se ti s tím jezdí,celkem mě zajímá názor na ten rozdíl
![]()
-
drakulavladimir
Bratm sorry ze otravujem ,,bol si pozerat aj ten Strieborny Mpaketik ? co na to hovoris ??Moji1210 píše:tak je tam potreba predni naprava, komplet brzdy, novou vahu vzduchu i s nakodovanim, budto chrasti divne servo nebo nejaka remenice na vymenu...bral jsem ceny origo dilu za dobry penize a kdyz k tomu pridas nejakou hodku prace tak jsi na podobnych penezichJinak auto jelo pekne, jen ridicova sedacka je divne rozsezena jakoby dovnitr, kdyz v tom jezdi frajer s hlavou na sedacce spolujezdce
Stribrnej tour uvidim jakej bude...
na stribrnym jsem nebyl, ale prisla mi sms ze potrebuje rychle prodat a cena by byla 135 do konce tydne, tak nevahej a jed dokud ho ma a potrebuje prodatdrakulavladimir píše:Bratm sorry ze otravujem ,,bol si pozerat aj ten Strieborny Mpaketik ? co na to hovoris ??Moji1210 píše:tak je tam potreba predni naprava, komplet brzdy, novou vahu vzduchu i s nakodovanim, budto chrasti divne servo nebo nejaka remenice na vymenu...bral jsem ceny origo dilu za dobry penize a kdyz k tomu pridas nejakou hodku prace tak jsi na podobnych penezichJinak auto jelo pekne, jen ridicova sedacka je divne rozsezena jakoby dovnitr, kdyz v tom jezdi frajer s hlavou na sedacce spolujezdce
Stribrnej tour uvidim jakej bude...
) diki moc za info
- Risa525
- Klubové ID: 2231
Auto znám (soused,kolega)drakulavladimir píše:ten cierny touring mpaket co ma tu kozenu masku na prednej kapoteMoji1210 píše:ktery myslis?drakulavladimir píše:Ahoj ten druhy cierny si bol pozret ??
co na neho hovoris??
Dik za info
....řemenice vyměněny (všechny)origo nové,podběh ok nový,nová ramena nápravy (origo)...
tak kdyz si vezmes komplet predni napravu ( nevis co na ni boucha tak pocitas s tou drazsi variantou ) , komplet vsechny brzdy, nejakej ten plastik a podobny blbosti, pak nejaka remenice, mozna servo tak se dopocitas snadnoRisa525 píše:ono je otázka jak to tady počítali.....mně dělali v bmw jen brzdy za 45tis.....Sweden píše:mno tak ale 40tis. to pořád z daleka není![]()
![]()
chtěl sem jen napsat že stav té E39 je rozhodně pěkný na naše poměry....
- Risa525
právě že když nevíš tak je nevhodné kalkulovat s nějakou určitou částkouMoji1210 píše:tak kdyz si vezmes komplet predni napravu ( nevis co na ni boucha tak pocitas s tou drazsi variantou ) , komplet vsechny brzdy, nejakej ten plastik a podobny blbosti, pak nejaka remenice, mozna servo tak se dopocitas snadnoRisa525 píše:ono je otázka jak to tady počítali.....mně dělali v bmw jen brzdy za 45tis.....Sweden píše:mno tak ale 40tis. to pořád z daleka není![]()
![]()
chtěl sem jen napsat že stav té E39 je rozhodně pěkný na naše poměry....Beru to kdyz chces kvalitni dily ( nejlepe origo ), nemyslim zadny starline a podobny veci... Jinak po vizualni strance pekny, skoda te ridicovo sedacky pro me blbe rozsezeny dovnitr a to ze uvnitr byli volny vrzajici nejaky plasty a vsiml jsem si par veci zalozenych slozenym papirkem asi aby nedrnceli.... a pak rozsypany pixely na budikach...
ko byly snad tři ramena a dvě kladky...vše vyměněno (kladky sou nové všechny)...to prosezení udělal myslim pan majitel z Německa
pixely má ko tak 88% displayů
proto jsem psal investice zhruba, ne presnou castkou a pocital jsem celou napravu radsi, a tu sedacku rikal ze je jeste od predchoziho majitele, a pixely vim ze se dost casto sypou, ale jsou i vyjimky ( jednu z nich mam ja ) Proti autu nic nemam, jen jsem napsal zaver nasi obhlidky a muj nazor na konkretni auto, urcite to je jeden z tech hezcich kousku v cr 
- Risa525
přesně jak píšeš...jen uvádím na pravou míru poškození a následnou opravu té nápravy...kdyby to četl zájemce....jinak já sem taky št'astlivec pokud jde o pixely (a to mám už 330tisMoji1210 píše:proto jsem psal investice zhruba, ne presnou castkou a pocital jsem celou napravu radsi, a tu sedacku rikal ze je jeste od predchoziho majitele, a pixely vim ze se dost casto sypou, ale jsou i vyjimky ( jednu z nich mam ja ) Proti autu nic nemam, jen jsem napsal zaver nasi obhlidky a muj nazor na konkretni auto, urcite to je jeden z tech hezcich kousku v cr
v pohodeRisa525 píše:přesně jak píšeš...jen uvádím na pravou míru poškození a následnou opravu té nápravy...kdyby to četl zájemce....jinak já sem taky št'astlivec pokud jde o pixely (a to mám už 330tisMoji1210 píše:proto jsem psal investice zhruba, ne presnou castkou a pocital jsem celou napravu radsi, a tu sedacku rikal ze je jeste od predchoziho majitele, a pixely vim ze se dost casto sypou, ale jsou i vyjimky ( jednu z nich mam ja ) Proti autu nic nemam, jen jsem napsal zaver nasi obhlidky a muj nazor na konkretni auto, urcite to je jeden z tech hezcich kousku v cr)
-
nexter
- Klubové ID: 2223
- Kontaktovat uživatele:
ještě je něco v motoru - zřejmě váha vzduchu, hadičky regulace turba nebo něco podobného. Pokud ale majitel vyřešil nápravu, zvuky z motoru, špičku podběhu, pak bych o tom už vážně uvažoval. Jinak auto vzhledově pěkné, zachovaléRisa525 píše:právě že když nevíš tak je nevhodné kalkulovat s nějakou určitou částkouMoji1210 píše:tak kdyz si vezmes komplet predni napravu ( nevis co na ni boucha tak pocitas s tou drazsi variantou ) , komplet vsechny brzdy, nejakej ten plastik a podobny blbosti, pak nejaka remenice, mozna servo tak se dopocitas snadnoRisa525 píše:ono je otázka jak to tady počítali.....mně dělali v bmw jen brzdy za 45tis.....![]()
chtěl sem jen napsat že stav té E39 je rozhodně pěkný na naše poměry....Beru to kdyz chces kvalitni dily ( nejlepe origo ), nemyslim zadny starline a podobny veci... Jinak po vizualni strance pekny, skoda te ridicovo sedacky pro me blbe rozsezeny dovnitr a to ze uvnitr byli volny vrzajici nejaky plasty a vsiml jsem si par veci zalozenych slozenym papirkem asi aby nedrnceli.... a pak rozsypany pixely na budikach...
![]()
ko byly snad tři ramena a dvě kladky...vše vyměněno (kladky sou nové všechny)...to prosezení udělal myslim pan majitel z Německa
pixely má ko tak 88% displayů
Nicméně to co jsme s Mojim přivezli z toho Olomouce mi přijde zachovalejší a má vše co se mi na pětce líbí (měl jsem před rokem prakticky tu samou
- Risa525
ano mám na 525d rok 2001,1 majitel,0 závad na diagnostice,origo turbo-zatim v normě,i vstřiky vydržely o moc víc než ostatním,první odešel při 295tis...a postupně všechny okolo 300tis, jinak sem měnil jen kladky(pískaly),chladič klima(sežranej od rozkládajících se much),žhavičky,repasoval sem altík....ted mně čeká termostat...naše rodina auto miluje a vypadá to že nikdy nepodká jiného majiteleSweden píše:tak pixely bych zrovna asi neřešil,je to holt léta známý problém který lze pořešit za pár stovek opravou.Jinak těch 330tis.máš na současné 5er?