Nevra píše:možná budu mít na prodej další sadu

kdyby někdo chtěl...
Musím klubáky upozornit, že leštění a chromování dobré, lakování také, ale celková renovace provedena amatérsky!
Nevím kolik kol, jako kusů jsi již zrenovaval, ale ty kola si totálně zabil!
Pokud by jsi něco o kolech věděl, tak:
1. pokud se lakují středy, tak se dosedací plocha pro náboj a dosedací plocha pro límce nechává vždy čista na surový materiál, tudíž se vždy zakrývá,
to je dle mě 1. známka amatérismu, protože když jsou obě plochy zalakované, tak si to nikdy nesedne rovně a ani kola rovně nepoběží.
2. pokud se kola rozebírají, tak se musí označit jaký střed byl v jakém límci, a v jaké přesně poloze byly oba díly k sobě složeny.
Takže pokud se tak neučiní, tak je z toho totální paskvil, natož když jsou kola křivá a vyosená jako byly tyto!!!
A nějaké značení nebo číslování jsem na kolech vůbec nenašel!!!!
A podle mě kola po renovaci, neznamená jen kola nakolovat, vyleštit, a nachromovat šroubky a matičky a jen je od oka složit a tvrdit že jsou kola 100% OK!!!
A to nemluvím o tom, že skrze tento špatný postup byla všechna 4 kola totálně křivá, na začátku mohla být křivá možná jen 2, ale bylo dost divné, že vyosený střed byl v relativně zdravém kole!!! a zase na dost zničeném kole byl střed zdravý!
To že byla kola křivá je jedna věc, a tvá chyba že sis před rozebráním nenechal kola jen tak v pneuservisu protočit na vyvažovačce.
Ale věc druhá jsou ty 2 základní body co si nedodržel.
Za mě hodně neprofesionální práce za tolik peněz co kola stály a za tolik co se do nich muselo investovat za další opravy!