Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
_Mobilní_Klimatizace_Sencor, jako nová - aukce už jen DEN
hovno.., to sem nevěděl.., tak díky za infoMattyX píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=43
existují zde na foru i jiné sekce jako pokec![]()

-
tak to segru pozdravuj, pustil jsem si ji v pokoji, kde jedna cela stěna je balkonova a je to ze dřeva 24m2, vyhodil jsem ventilačkou ten chobot a za 1hodinku z 27mi bylo v mistnosti 23, prostě příjemný chládek, vzduch co z toho foukal měl podle teploměru cca 8-10'C a ten co fučel ven, tak na ten 50'C nestačil.
takže OT klidně piš.., ale ja sní mám zkušenosti jiné.
-
Ok věrim ti ale má jinou zkušenost.magic píše:tak to segru pozdravuj, pustil jsem si ji v pokoji, kde jedna cela stěna je balkonova a je to ze dřeva 24m2, vyhodil jsem ventilačkou ten chobot a za 1hodinku z 27mi bylo v mistnosti 23, prostě příjemný chládek, vzduch co z toho foukal měl podle teploměru cca 8-10'C a ten co fučel ven, tak na ten 50'C nestačil.
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D
víš jak, sencor, co by jsi čekalBMWX5power píše:Ok věrim ti ale má jinou zkušenost.magic píše:tak to segru pozdravuj, pustil jsem si ji v pokoji, kde jedna cela stěna je balkonova a je to ze dřeva 24m2, vyhodil jsem ventilačkou ten chobot a za 1hodinku z 27mi bylo v mistnosti 23, prostě příjemný chládek, vzduch co z toho foukal měl podle teploměru cca 8-10'C a ten co fučel ven, tak na ten 50'C nestačil.