Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vzduchovku - vz35 nebo 47

Ostatní značky aut a OT
Odpovědět
Zpráva
Autor
frantisek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od frantisek »

Sháním vojenskou vzduchovku vz.35 nebo vz.47 Radeji 35ku, lze nasadit bodak - bude dělat paradu u stejnokroje vojina CSR.
Dojedu, zaplatím, odvezu ..
Pokud to někdo máte třeba na střílení po krysách, vyměním za novou a výkonnější :wink:
Na fotkach je 35.
47 je na pohled stejna, jen nema pod hlavni tu kolejnici, ma posuvne vicko na nasypce broku, jinak resenou musku a ma 4 uchyty na remen.
Dekujuuu :D
Přílohy
vz35
vz35
VZ_35-ivtu-stempel.jpg (39.6 KiB) Zobrazeno 9774 x
vz35
vz35
VZ_35-ivtu-lauf.jpg (37.58 KiB) Zobrazeno 9774 x
vz.35
vz.35
VZ_35-ivtu.jpg (37.31 KiB) Zobrazeno 9774 x
DFender

#2 Příspěvek od DFender »

Mrkni na aukro, sice 35 tam jsou spíš náhodou, ale 47 tam vždycky nějaká je :wink:
frantisek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od frantisek »

Aukro znam - 35, kdyz uz se objevi je za 10
47 se tam toci tri - cenu sroubuje nahoru stale stejna skupina prihazujicich :( , fotky jsou uz asi pul roku stejny

Takze se zkousim obejit jinak. :wink:

35 ku jsem pred casem sehnal, pazba zdrava, povrch zeleza sezrany rzi, jinak komplet a funkcni - za 2t.
47my mam dve, jedna je v top stavu, po dedovi ze sbirky, dal jsem za ni 3t, a druha je omlacena a olitana - vymenil jsem ji s panem co s ni strilel po spaccich na tresni za hodne zachovalou Slavii a oba jsme spokojeni.
Hrat si na Aukru, nebo na burze na sponzora "taky" sberatelu rozhodne nehodlam. To uz si za 10 koupim vz. 24 - papiry a povoleni na ni lezi v supliku :lol:

Pokud to nekdo mate doma, prosiiim, prosiiim :)

Na strileni je nesikovna, tezka a slaba. Za vz.35 nabizim 2-3t, podle stavu, za to si koupite skoronovou upravenou lamaci ci pakovou vzduchovku, nebo pro deti na blbnuti slusnou vetrovku. A ja si dokompletuju mundur 8)[/b]
DFender

#4 Příspěvek od DFender »

frantisek939 píše:Hrat si na Aukru, nebo na burze na sponzora "taky" sberatelu rozhodne nehodlam. [/b]

Chtěl sem ti jen pomoct :roll: ... A nejde o sponzorství, ale o tržní cenu, bohužel, jestli je někdo ochoten ti ji prodat za 2t tak je, s prominutím, mentálně retardovaný, když ji může prodat i ve stavu hodně špatném za dvoj až trojnásobek ...
Takže budu ti oponovat, asi málokdo bude ochoten dělat sponzora tobě ...
frantisek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od frantisek »

Shánět jsem začal v srpnu - máme začátek října. Za tu dobu jsem koupil 3 ks celkem za 5tKč a jednu olítanou Slavii. To mame necely 2tKč na kus - ono to jde :lol: , ne ze ne.

Ty flinty skonci u me, na zdi, semtam si prasknou a budu je hyckat jak ve vaticce - rozhodne nepoletim na burzu to obratem prodat za dvoj az trojnasobek :roll:

Nekteri lide nepomeruji vse jen penezi :!:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patriot »

Doporučuji navštívit burzu na Buštěhradě, asi 3 km od Kladna, dnes jsem tam byl. Je každý druhý pátek a v sobotu. Mají tam to co ty scháníš. Od 3-do 10 tis kč. Já dnes viděl vz. 35 za 12 tis jakou novou, stav A1, naprostu luxusní ... 8) :P
frantisek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od frantisek »

Dik za tip, ale 12t mi prijde docela uchylny. Ceny na burzach takove jsou, ale moc neverim tomu, ze to nekdo koupi - potkavam ty same kusy u stale stejnych lidi
Za 10 mam nabidku na vz.24, orig. stav a bez uprav, plne funkcni, vyjimka od PCR lezi v supliku.....
Jeste vymyslet, jak zduvodnim takovy nakup :lol:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patriot »

Kdybych jí neviděl, taky bych řekl že 12 t za vzduchovku je moc ... Prostě luxusní stav, A1, UNC ... jako fanda jsem tam 5 min. stál a slintal... :oops: :oops: Ale byly tam i mnohem levnějí.

Skutečně, na Buštěhrad to nemáš daleko, zajeď si tam a nakoupíš. Podobná burza nikde není, to mi věř.

Pokud budeš chtít rozpis termínů, info .. atd, dej mi vedět, provozovatel burzy je můj kamarád :wink: Já tam včera nakoupil válečné military, odznaky .. atd 8)
frantisek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od frantisek »

Rozpis terminu se muze nekdy hodit - neni jiste, kdy zase vymyslim nejakou kravinu a budu shanet doplnky a jine "dulezite" veci.
Predem dik :wink:
Odpovědět