CZAirwolf píše:Oblast, cena, ustajit na celou zimu, nebo obcasne pouzivani ? Vim o dvou ruznych mistech, tak specifikuj.
Oblast neni zase tak dulezita.. rekneme ze Praha. Cenove tezko rict, na parking v radu tisicu/mes nemam, spis zkousim, zda nevi nekdo o nevyuzitem pristresi. Moznost obcasne pouzivat ani byt asi nemusi, planuji znacky na pul roku do depozita..
Tak to se ozvete DCmu Uz minuly rok mi nabidl ubytovani pro me kabro u nej ve stodole, cena luxusni, akorat dostupnost na to pouzivani byla mizerna...Takze pokud nechcete jezdit, pro vas idealni.
CZAirwolf píše:Tak to se ozvete DCmu Uz minuly rok mi nabidl ubytovani pro me kabro u nej ve stodole, cena luxusni, akorat dostupnost na to pouzivani byla mizerna...Takze pokud nechcete jezdit, pro vas idealni.
Dik za tip, DC me napadl jeste driv, nez tohle tema zalozit
CZAirwolf píše:Tak to se ozvete DCmu Uz minuly rok mi nabidl ubytovani pro me kabro u nej ve stodole, cena luxusni, akorat dostupnost na to pouzivani byla mizerna...Takze pokud nechcete jezdit, pro vas idealni.
Dik za tip, DC me napadl jeste driv, nez tohle tema zalozit
Abych usetril DCho dalsich telefonatu, predesilam, ze je to jakysi blud.. Sam pry shani zimni akvarko na jednoho ze svych zraloku..
Martinéz píše:aktualni, konec zari - leden, jezdit se nebude vubec..
ja to vyresil jeste nalepenim listecku na garaze,na vsechny garaze v lokalite ktere sem chtel a uspel jsem sice listecku jak dorite ale uspech bude ne ?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Martinéz píše:aktualni, konec zari - leden, jezdit se nebude vubec..
ja to vyresil jeste nalepenim listecku na garaze,na vsechny garaze v lokalite ktere sem chtel a uspel jsem sice listecku jak dorite ale uspech bude ne ?
VeOsmu mam v garazi, tam listecky zabraly.. ale jelikoz odjizdim studijne mimo, potrebuju nekam dat i ropaka.. a na takhle kratkou dobu to zkousim spis tady nez od nekoho garaz..
Danny.. diky, je to dalka, ale pokud by nebylo zbyti, ozval bych se rad..