Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Držák Tom tom 910

Ostatní značky aut a OT
Odpovědět
Zpráva
Autor
IKE

#1 Příspěvek od IKE »

Sháním držák do auta k navigaci TOM TOM 910
Obrázek
Studna

#2 Příspěvek od Studna »

IKE píše:Sháním držák do auta k navigaci TOM TOM 910
Obrázek
¨

To jsme dva, včera jsem ho trochu zavraždil :cry: , ale našel jsem novej na netu za 613 kaček, páč použitej je snad nemožný sehnat.

http://www.eternity.cz/produkt/tomtom-n ... k-do-auta/
IKE

#3 Příspěvek od IKE »

Studna píše:
IKE píše:Sháním držák do auta k navigaci TOM TOM 910
Obrázek
¨

To jsme dva, včera jsem ho trochu zavraždil :cry: , ale našel jsem novej na netu za 613 kaček, páč použitej je snad nemožný sehnat.

http://www.eternity.cz/produkt/tomtom-n ... k-do-auta/
Taky jsem hledal na netu,ale ti co ho prodávají nejlevněji ho už nemají ani na skladě :(
Studna

#4 Příspěvek od Studna »

Aha, tak to jsem netušil. No přeci za něj nedáme 1200 kč, to je trochu moc za kus plastu, ne?
George_D
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

Taky nemam na PDA , někde zmizel a je zmizelej :evil:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Studna

#6 Příspěvek od Studna »

George_D píše:Taky nemam na PDA , někde zmizel a je zmizelej :evil:

To sou věci, už i držáky se ničí a mizí. To se dějou věci. Já jsem ho brutálně nalepil na sklo a drží a drží, ale nikdo ho už asi nesundá :D
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Marty_ »

Delaj pekne mrd*y, ja znicil dva na 510ku nez jsem se naucil to sundavat:o) ale bojim se toho porad fakt je to forove.. Kazdopadne na reklamaci neni problem - pres ten netovej formular, za par dni ho mas doma - zdarma..
IKE

#8 Příspěvek od IKE »

Martyn píše:Delaj pekne mrd*y, ja znicil dva na 510ku nez jsem se naucil to sundavat:o) ale bojim se toho porad fakt je to forove.. Kazdopadne na reklamaci neni problem - pres ten netovej formular, za par dni ho mas doma - zdarma..
No mě ho trošku přežvejknul pejsek.To asi reklamovat nejde :D
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Marty_ »

IKE píše:
Martyn píše:Delaj pekne mrd*y, ja znicil dva na 510ku nez jsem se naucil to sundavat:o) ale bojim se toho porad fakt je to forove.. Kazdopadne na reklamaci neni problem - pres ten netovej formular, za par dni ho mas doma - zdarma..

Mno hele, zkus to:) normalne na web tomtomu, musis se tam proklikat na ten reklamacni formular a ted si nevzpomenu uplne presne ale mam takovej dojem ze po me chteli jen to seriove cislo tomtoma, popsal jsem jim co mam za problem a do tydne byl drzak doma.. Starej rozbitej se nemusel vracet, nic se neresilo.. Zkus to:) To se mi fakt libilo ze s tim nedelali caviky.. No asi vedi jak na tom ty drzaky jsou:(
IKE

#10 Příspěvek od IKE »

Martyn píše:
IKE píše:

Mno hele, zkus to:) normalne na web tomtomu, musis se tam proklikat na ten reklamacni formular a ted si nevzpomenu uplne presne ale mam takovej dojem ze po me chteli jen to seriove cislo tomtoma, popsal jsem jim co mam za problem a do tydne byl drzak doma.. Starej rozbitej se nemusel vracet, nic se neresilo.. Zkus to:) To se mi fakt libilo ze s tim nedelali caviky.. No asi vedi jak na tom ty drzaky jsou:(
Už jsem koupil novej v nějakém e-shopu za 800,- :roll:
Studna

#11 Příspěvek od Studna »

Prosím, prosím vekterém. Nějak nemůžu nic najít, páč ho nikdo nemá skladem a jsem již znechucen neustále se ptát jestli ho maj. Dík.
IKE

#12 Příspěvek od IKE »

Studna píše:Prosím, prosím vekterém. Nějak nemůžu nic najít, páč ho nikdo nemá skladem a jsem již znechucen neustále se ptát jestli ho maj. Dík.
http://www.compos.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=99912 Kupoval jsem ho tady je to asi 14 dní,ale stál mě přesně 801,-kč Koukám že jetam už jiná cena 8O
Danny Moderátor
Moderátor

#13 Příspěvek od Danny Moderátor »

mám použitý nechám ho za 500
Odpovědět