Borci jak sem říkal, já nějakou dobu nebudu, ale v konec července, začátek srpna (podle počasí) plánuju nějakou dovču, mohli bysme dát dohromady nějakej celodenní sraz, program, grilovačku, spanilku a takový ty kraviny, co vy na to?
kapota půjde v pohodě, ale co chceš klepat na světle teda nevim jestli máš ulámaný packy, tak holt nový. jestli se hnul nosníček, tak ten půjde taky narovnat celkem v pohodě.
nekdo z CB ci okoli s BMW E46 (nejlip po faceliftu ) s motorem +- 2,5l co by me a pritelkyni byl ochoten napr. za pohone hmoty ci lahev neceho svezt a povypravet o voze ? PM me.
je jich jak nas.... , já trefil 2 měsíce zpět na branišovský u paneláku jednu s pujcenou feldou (felda bez újmy ) když mi lakovali zaslej a opraskanej lak na predku, a cca 14 dni zpět za branišovem ten novej předek kvůli tý mrše zařval takže ho mám na laku zas
Dnes jsem byl a nikdo nepřijel. Čekal jsem do čtvrt....
Domluvíme se teda na hromadnej odjezd do Bechyně? Navrhuji Sraz u Bauhausu mezi 10:30 a 11. V 11 by byl odjezd. Parkovat se tam může co nejvíc vzadu, tam to bejvá hodně volné (druhá strana než je drive-in).