V kooperaci BIG BMW srazu s Czech Drift Series jsme uspořádali výstavu BMW leštěnek v rámci akce Prague drift festival, který bude 22.-23.6. v Praze v Letňanech na parkovišti u kina.
Mám rezervovaných cca 50 míst pro BMW leštěnky přímo v blízkosti hlavního dění.
Teď potřebuji zaplnit tyto místa pěknými auty.
Od vás potřebuji abyste mi dali vědět kdo byste chtěli vystavit svoje auto a případně který den. Ideálně bych přihlášky prosil sem nebo do SZ nejlépe i s fotkou auta.
Odměnou vám bude volný vstup na akci a tento VIP parking.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Ahoj , kdyby to bylo mozne , mohl bych tam vystavit sve , mam to ze Střižkova kousek , tak bych mohl klidne oba dny . Omlouvam se za kvalitu fotek , zatim nemam lepsi
Tak jelikož jsem z Proseku tak bych mohl taky přijet ale leštěnku úplně nemám, záleží jaký jsou kritéria, momentálně mám pryč koberec (tepování) a jsem bez zadních sedaček (renovace), zevnějšek je jinak ok až na nějakou orezlinku
Foto jsou nic moc
Můžu přijet ještě s cabriem ale je to originál stav na 14" zimácích a poklicema, taky žádná "leštěnka"
ti co přijedou v sobotu, tak mezi 8-9 ráno; v neděli nejpozději do 8 hodiny; pak už tam začnou chodit diváci a pravděpodobně tam nebude možnost najet
na bráně řeknete, že jedete na BIG BMW plac vystavit auto a dostanete vjezdovou kartu
auto je možné na akci nechat po celý víkend, je to komplet za plotem, takže bezpečné
ještě řeším možnost tam některá auta navézt už v pátek večer - budu ještě informovat
dík všem
No já to mám s tím vjezdem tak, že v sobotu jedu ráno/dopoledne na firmu kde mě auto vypíglujou takže bych spíš dorazil tak kolem 13h a v neděli klidně od rána.
vážně nebude možné přijet v neděli po osmé hodině? Mám to 170 kiláků, takže bych přijel okolo deváté ... jestli ne, tak půjdu jen mrknout na akci no .. nevadí.