Dobrý to bylo, každej dostal tak nějak všechno, co chtěl. Banda debilů byla taky dobrá, obohatila sraz i o něco jiného a ruku na srdce, aspoň má člověk co vyprávět vnoučatům a přece jen, když si to zaplatí, tak ať si dělaj co chtěj. ( "napiš mi to na účet piča" ) , ale samozřejmě ty hasičáky nebudou prdel.
Díky ode mě patří jak Bratnovi za všechno sraní, tak i výkonné radě celkově.
Byl to můj první Zimní sraz a musím konstatovat, že to bylo dobré. Místo bylo vybrané uplně super, ubytování s jídlem na jedničku(gulášek jsem měl taky a odpoledne jsem se musel dojíst tousty). 4kolky dobrý,ale mohlo to být více akční, nějaký přejezdy, to pole bylo takový blbuvzdorný,taky chápu,že nepotřebují,aby se jim tam někdo vykosil a něco si udělal. Střelba mě překvapila, že mě to i bavilo. Můj prvotní odpor ke zbraním se u mě dosti změnil. Příště použiju sluchátka,protože na levé ucho jsem asi 2 hodiny neslyšel a to pravé se asi po hodině vzpamatovalo. Co se týče organizace,tak Bratn to měl zmáklé,bohužel pár lidí se chovalo ,jako kdyby jim to tam patřilo a navíc ,jako hovada. To je pak těžký něco pro někoho dělat. Chvílema jsem se styděl,že patřím k takové skupině,ale co už. 95% lidí zase rád uvidím třeba na příštím sraze.
Petta: ty fotky mi nějak nefungují, já teda nemám facebook,ale vždycky se mě to ukáže. Nechceš to prosím hodit třeba na rajče? Jestli ne, kouknu se u někoho.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q