Risa525 píše:nechápu jakej je problém v 21. stol poslat prachy předem!?většina z nás snad ví co bude dělat příští víkend,ne?
spousta lidí to nedokáže říct víkend předem, ale stále máte čas až do 25.2.
jde o to, že podle toho budu ve středu před akcí objednávat počet jídel
a taky o to ať v pátek, když mi budete doplácet zbytek, vidím zálohu připsanou zde
https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-t ... 2800071914 na klubovém účtu a nebudu se tam s někým potom hádat, že to poslal ve středu a ono to ještě nestihlo přijít a že ono to přijde určitě po víkendu, v takovém případě dotyčný platí plnou cenu a popřípadě mu bude záloha z účtu vrácena.
Ano pořád platí možnost, že můžete přijet i neočekávaně a určitě pro vás budu mít místo, ale pokud to není opravdu životně nutné, tak prosím tu zálohu respektujte, kdybyste podobnou věc pořádali vy, taky by mi to přišlo jako slušnost.
Už jsem se dlouho nevykecal:
Povím vám není to sranda zařizovat sraz v zimě a ještě se snažit o tu úroveň, kterou tomu chci dát. Už jen zařídit tento hotel za tuto cenu, která je 30% oproti běžné nebylo jednoduché. Vzpomeňte na předešlé zimáky jak se tam bydlelo a přitom s cenou nejsme o tolik jinde.
Navíc chci, abyste se opravdu bavili a taky zkusili něco nového a sraz si aspoň trošku zapamatovali, i proto jsem nechal všem vyrobit dárečky a vše se to motá okolo jednoho problému, že nikdy nevím, kolik nás dohromady bude a nechci zažít trapas, že na někoho nezbude.
A na to všechno jsem sám s podporou některých radních a poprvé se sraz dělá tak, že pořadatel z toho nemá nic. Všechny náklady jsou přes klub a tím pádem je cena úplně osekaná jak to jde, můj výdělek z celé akce je nulový, jen do toho padá můj čas, telefon a palivo (mimochodem dokonce jsem přitom stihnul i odpromovat, včetně státnic a diplomky). A jestli se ptáte proč to tedy dělám, tak proto, že chci některým lidem dokázat, že klubový opravdu klubový sraz se dá uspořádat i člověkem, který za tím nevidí jen prachy a nepotřebuje se obohatit na kamarádech a přátelích, se kterými se chce potkat a v neposlední řadě pro klub a tedy pro nás všechny.
Takže jak se mě ptáte tady i po SZ a na FB ano přijet tzv. na blind až v pátek bez předešlého ozvání a zálohy můžete, čím více nás bude tím větší zábava bude (proto klidně vemte kamarády a kamarádky

nemusí mít doma dva techničáky od BMW, aby se mohli účastnit, jde o lidi ne o auta). Hotel je dost velký a jídlo se snad nějak vyřeší, ale znova opakuji, kdo to dokáže tak ať mi usnadní práci a zálohu pošle.
Ohledně pokojů, jsou dvoulůžkové s vlastní koupelnou. Takže ideálně si vymyslete s kým chcete být. V pokoji je jedna manželská postel, snad jste všichni viděli obrázky.
Pro experty, když se naseru umím být zlý, a jestli se ke mě přidá i ta slovensko-pražská obludka, tak budeme dva a budeme velmi nepříjemní. Personál hotelu je připravený na akci ala BMWklub, nic si nenalhávám vím co jsme všichni zač, ale upozorňuji na dvě věci:
Za prvé: zbraň může zabíjet, pro idioty ZBRAŇ MŮŽE ZABÍJET, takže kdo pije v pátek večer do mrtva, nebo v sobotu ráno bude spatřen s alkoholem, ať rovnou zapomene na střílení.
A za druhé: veškeré škody se hradí okamžitě a bez kompromisů, takže pokud plánujete se rozjet více, než je zdrávo vemte si sebou větší obnos. Popřípadě budu zabavovat auta, byty, domy, manželky

nezapomeňte vymáhací prostředky tam na to budou

, ještě jednou opakuji zbraň může zabíjet
Těm co už poslali zálohu děkuji a na všechny se už moc těším a doufám, že vše dopadne dle vašich představ a víkend si všichni užijeme.