Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Matalovo koleno 4. +
jerry píše:Igore,tak ja se hluboce omlouvam,ale vzhledem k tomu,ze v Praze napadlo cca 10 cm snehu - zatim - a pocitam,ze d1cka na tom nebude o moc lepe,nikam nejsem schopny vyrazit. Preci jen na 18kach letnakach by to byla trochu loterie... Je mi to lito,tesil jsem se,tak snad priste.
se priloz k nekemu do kufru, kdo ma prezuto

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dekuju igorovi za srazek,prima posezeni! Jeste,ze brnenska banda dorazila v plne polni a zlikvidovali sme par kolinek
zbytek se polepsi do priste ...

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
jerry píše:Igore,tak ja se hluboce omlouvam,ale vzhledem k tomu,ze v Praze napadlo cca 10 cm snehu - zatim - a pocitam,ze d1cka na tom nebude o moc lepe,nikam nejsem schopny vyrazit. Preci jen na 18kach letnakach by to byla trochu loterie... Je mi to lito,tesil jsem se,tak snad priste.
Můžu potvrdit, i letní 18ky i 10 čísel sněhu

-
- Kontaktovat uživatele:
...K tomuto prispeku potrebujem vysvetlenie, lebo mi to nejde pod kozu.
Po tejto akcii
si takychto ludi nepotrebujem.To co bolo na kolenesom si nepradstoval ani vo sne , lebo toto nikdy nebolo. Som otvoreny a poviem co si myslim.
Igore, ak si myslis, ze to tak nie je, tak mi napis svoje stanovisko a ja sa k tomu vyjadrim. Dakujem , za pochopenie ale som velmi sklamany za spravavanie niektorych clenov /a neclenov /klubu. Sorry posledny krat. Toto ne je BMW....Nechapem co je to

Po tejto akcii

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Peter, já asi odpovídal na jiný příspěvek, který jsi tam napsal
Omlouvám se, nejsem ted každý den na netu, ještě ho nemám v novém bytě, občas jdu někam na wifi..
Eviku a Peter, já Vás chápu, ani nevíš jak to mrzelo mě, pokud by se tohle mělo někdy na mých srazech opakovat, tak je dělat nebudu..
Podle mého došlo prostě jen k nedorozumění, kdy se Maruna bavil s Bratnem, Mattyxem..už nevím a Eva zaslechla něco, co ale nepatřil jí a už to bylo.. A Pazdův monolog už byla jen "třešnička na dortu."
Aby jste rozuměli, já se nezastávám nikoho, jenom mě mrzí, že k nějaké hádce vůbec došlo..
Podle mě není důležitý jak je kdo dlouho v klubu, hlavní je, že tu jsme a myslím. že jsme v celku dobrá parta aspoň tedy my, co se na srazech ještě potkáváme, a pro tuhle partu má stále smysl něco dělat..
Chápu,že se doba radikálně mění, každý má svoje starosti, rodiny, práce, finance, asi moc lidí nepojede na sraz 400km, ale jsou i takový,kteří přijedou a nelitují,že přijeli a za takovýhle lidi jsem rád..
Je fakt,že se jakési kamarádství pomalu vytrácí, málo kdo chce něco pro klub dělat, dělat nezjištně, tedy bez nároku na nějakou odměnu ať finanční nebo jinou, vše se počítá na peníze, ale věřím, že funguje a bude fungovat
naše komunita těch cca 50-100 lidí, kteří se známe osobně a dost dlouho..
Byla by škoda kdyby tohle skončilo kvůli nějakým rozepřím..
Peter,Evi.. věřte,že Vás vždycky rád uvidím a rád Vás podpořím, když budete dělat Malacky nebo přijedeme někam na sraz a samozřejmě,že nejen Vás..

Omlouvám se, nejsem ted každý den na netu, ještě ho nemám v novém bytě, občas jdu někam na wifi..
Eviku a Peter, já Vás chápu, ani nevíš jak to mrzelo mě, pokud by se tohle mělo někdy na mých srazech opakovat, tak je dělat nebudu..
Podle mého došlo prostě jen k nedorozumění, kdy se Maruna bavil s Bratnem, Mattyxem..už nevím a Eva zaslechla něco, co ale nepatřil jí a už to bylo.. A Pazdův monolog už byla jen "třešnička na dortu."
Aby jste rozuměli, já se nezastávám nikoho, jenom mě mrzí, že k nějaké hádce vůbec došlo..
Podle mě není důležitý jak je kdo dlouho v klubu, hlavní je, že tu jsme a myslím. že jsme v celku dobrá parta aspoň tedy my, co se na srazech ještě potkáváme, a pro tuhle partu má stále smysl něco dělat..
Chápu,že se doba radikálně mění, každý má svoje starosti, rodiny, práce, finance, asi moc lidí nepojede na sraz 400km, ale jsou i takový,kteří přijedou a nelitují,že přijeli a za takovýhle lidi jsem rád..
Je fakt,že se jakési kamarádství pomalu vytrácí, málo kdo chce něco pro klub dělat, dělat nezjištně, tedy bez nároku na nějakou odměnu ať finanční nebo jinou, vše se počítá na peníze, ale věřím, že funguje a bude fungovat
naše komunita těch cca 50-100 lidí, kteří se známe osobně a dost dlouho..
Byla by škoda kdyby tohle skončilo kvůli nějakým rozepřím..
Peter,Evi.. věřte,že Vás vždycky rád uvidím a rád Vás podpořím, když budete dělat Malacky nebo přijedeme někam na sraz a samozřejmě,že nejen Vás..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..