Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Karlovy Vary a okolí
- 
				Lucifer
- Klubové ID: 3086
Tak jak to bude ? Srazíme se ještě před BIGEM ? Máme na to dva víkendy určitě bych to viděl na sobotu a buď na tom krásně nebo někam vyrazit (nějaký návrhy ???). 
Dejte vědět kdo všechno by jste kdy mohl tenhle víkend 21. já a cigi nemůžeme.
Další víkend 28.7. nebo 4.8. to jsou ty dva víkendy který by byly eventuelně volný kdo by mohl dorazit dejte vědět další víkend už pak je ten BIG nebo pak po BIGU.

Dejte vědět kdo všechno by jste kdy mohl tenhle víkend 21. já a cigi nemůžeme.
Další víkend 28.7. nebo 4.8. to jsou ty dva víkendy který by byly eventuelně volný kdo by mohl dorazit dejte vědět další víkend už pak je ten BIG nebo pak po BIGU.
- 
				vencabavor
- 
				plysakmartin
- Klubové ID: 1651
Jo tam bysme mohli,ale radši bych usporadal neco zase jako gril a slalom, Jura s tou třícou psal že by vzal náky gumy, nebo kužely... víš aby se něco dělo a jen nečuměliLucifer píše:Na onu ? Co tamBudem dávat drifty kolem benzínky
A jestli nás bude zase pár tak se i na ono vejdeme
No jak by jste mohli z těch dnů ? Venca může kdykoliv
Jinak dalo by se klidně na tom plácku v rychnově zastavit jak jsme tam byli spolu cigi

Když už potkám auto, který za ten pohled stoji tak se na něj rád podívam, máš to hezkýplysakmartin píše:Hele cigi a ty mi moc neočumuj auto když kolem mě projíždíš ve Varech na Jáchymovský !cigi666 píše:A myslíš že se tam všichni vejdem?Pete píše:asi uděláme v Sokolově na ONU
 Tak bud rád že očumuju
  Tak bud rád že očumuju  
Tenhle víkend neděle a pak až 4.8 a to kdo ví jestliLucifer píše:No tak to by byla moc pecka kdyby vzal ty kužely gumy atd. Pomalu to tady trochu rozjedeme na západě
Ale s tím slalomem budem muset letište nebo něco většího ten rychnov je malinkej na tohle
Tak a zásadní otázka kdo kterej datum může ?

- 
				Lucifer
- Klubové ID: 3086
Tak co lidi na sobotu 28 nebo neděli 29 ? Budete mít čas ? Já budu v sobotu přebouchávat přední čepy a dělat táhla řízení nový takže budu mít nejspíš čas až odpo  

Jinak co máš za diag? Odkud jsi jsi přímo ze soku ?stallker píše:Zdravím, taky jsem ze SO. Co třeba tenhle víkend 25.-26., jsou tu v okolí hned tři letiště.
Když se mi podaří rozchodit diag., můžu vzít s sebou
- 
				stallker
- Klubové ID: 2206
Jen klasickou INPU a Carsoft, ještě se musim naučit kódovat s NSC expertem, ale mám novej comp a nedaří se mi to rozchodit na win7. Jsem přímo ze So, ten datum jsem napsal blbě, samo to je 28., 29.Lucifer píše:Tak co lidi na sobotu 28 nebo neděli 29 ? Budete mít čas ? Já budu v sobotu přebouchávat přední čepy a dělat táhla řízení nový takže budu mít nejspíš čas až odpo
Jinak co máš za diag? Odkud jsi jsi přímo ze soku ?stallker píše:Zdravím, taky jsem ze SO. Co třeba tenhle víkend 25.-26., jsou tu v okolí hned tři letiště.
Když se mi podaří rozchodit diag., můžu vzít s sebou