Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Becx

#121 Příspěvek od Becx »

vypada to ze pocasi letos vyjde... ja tam vzdy chytl chcanec :roll:
Prady

#122 Příspěvek od Prady »

Až na pár deštíků letošní BIG velmi vydařený...sjel se maximální počet aut, letiště praskalo ve švech a bylo tak co fotit... :twisted:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od Zave »

tak tak, pocasi "vyslo" sice nejaky ten destik, ale v relativne lehke forme, kazdopadne sraz jako takovy kazdorocne stale dokonalejsi 8)
mockrat dekuji vsem poradatelum :wink:
StepanMatl

#124 Příspěvek od StepanMatl »

Letos jsem se bohužel musel v sobotu vrátit, ale i tak to bylo supr... Začátek spanilky byl sice... hmm... spanilý :D, ale co už, nakonec se vydařila :)
StepanMatl

#125 Příspěvek od StepanMatl »

Letos jsem se bohužel musel v sobotu vrátit, ale i tak to bylo supr... Začátek spanilky byl sice... hmm... spanilý :D, ale co už, nakonec se vydařila :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od George_D »

Bylo to fajn, pít co bylo, akorát příště posílit jídelnu, jinak sraz byl super, bo si z patku moc nepamatuju a v sobotu jsem očumoval stovky kár. Takže díky organizatorům, je to už fakt velký. Fotečky hodim nějak postupně, par kousků jsem cvaknul :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Scooter »

taky se připojím s chválou.Sraz super :-) akorát ranní probuzení deštem není ok :-( .A spanilka naprostá paráda-počasí se umoudřilo, tak mohla i střecha dolů a otočka u hradu Kost je něco famozního.Každy rok se těším na toto místo, fakt paráda.Fotky pak taky nějaký nahodím.
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
shadou
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od shadou »

díky pořadatelům za zvládnuté a příjemné setkání BMW maniaků.
má někdo info kolik přijelo letos aut?
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Obrázek
Prady

#129 Příspěvek od Prady »

George_D píše:Bylo to fajn, pít co bylo, akorát příště posílit jídelnu, jinak sraz byl super, bo si z patku moc nepamatuju a v sobotu jsem očumoval stovky kár. Takže díky organizatorům, je to už fakt velký. Fotečky hodim nějak postupně, par kousků jsem cvaknul :wink:

Ano...občerstvení byla bohužel velmi slabá stránka :-((( čekat na limonádu s klobásou ve frontě skoro 3/4 hodiny nebylo dvakrát příjemné...příště to chce posílit :)
Vanour

#130 Příspěvek od Vanour »

Bylo to fajn. Příště taky posílit jídelnu , a trochu lepe udělat spanilku. Jelikož dost lidí na velkejch křižovatkách jelo úplně jinam. co jsme se otáčeli u kosti tak tam bylo tak cca max 100 aut co jsem natočil, tak jsme byly určitě hodně roztrháni . Fotky jsou zatim jen na Facebook (vanicek.l@email.cz) kdo chce tak klidně přidávejte. kdo nemá tak určo to pujde i na rajče .
surfis
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od surfis »

Přesně jak píše Jirka. Organizace super. Počasí se dalo taky překousnout, ale šilhal jsem hlady až do večera. Nebýt ranní klobásy v 8:00, kdy ještě většina spala, tak jsem snad umřel :-D
StepanMatl

#132 Příspěvek od StepanMatl »

Nevíte někdo, kde se dají sehnat ty modré žárovky, co byly u stánku na prodej? Je to značka HNG, takže nějaká china, svítí sice míň než normální, ale zato fakt bíle... Koupil jsem jenom jeden pár :(

// To by měly být ony, sice mají v rohu jinej nápis, ale jinak je krabička stejná: http://www.dkefekt.cz/zbozi/5469/H7-ZAR ... -WHITE.htm
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od ///Mates »

Super srázek to byl, počasí sice strašilo ale nakonec nad očekávání dobrý :) velké díky pro pořadatele a všechny lidi okolo, my sme si vezli plnej kufr chlastu a jídla na gril z Moravy takže jídelnu sme neřešily ode mně bez jediný výhrady... :) Spanilka byla mega :D plácat si rukama s lidma co jedou proti v Báwech k vracečce k tomu hradu a pak zpátky... :) strašně sem si to užil už ted se těším na příští rok... :!: :)

Tady ještě nějaký fotečky a videjka ode mě snad se tam někdo najde...: http://matesbmw.rajce.idnes.cz/Big_BMW_2011/
Bodie

#134 Příspěvek od Bodie »

Za pořadatele Vám chci poděkovat za účast a kázeň !!! Jidelna byla zklamáním i pro mě co se do velikosti týče, ale ty jejjich hamburgery :D
Každopádně už proběhlo jednání, že příšti rok musí být minimálně 2x tak velké!!!!! :twisted:
Cello Výkonná rada
Výkonná rada

#135 Příspěvek od Cello Výkonná rada »

Díky za skvělý sraz... Na konec se umoudřilo i počasí, tak že paráda. Jen škoda že jsem mohl přijet až v sobotu a přišel o páteční rozjezd... :D
castro
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od castro »

Vynikající sraz. Povedlo se a bavilo moc. Díky všem za zorganizování a těším se na další...!
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od ///Mates »

castro píše:Vynikající sraz. Povedlo se a bavilo moc. Díky všem za zorganizování a těším se na další...!

Ahoj, všiml sem si že si celkem dost natáčel na kameru, na letišti na skejtu a pak v tom kábru, budeš dělat nějaký větší videjko na stáhnutí nebo jen do soukromýho archívu??? :wink: :) dikec Martin
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od rumlor »

Super akce i počasí, já jsem na 100% spokojen. Díky organizátorům a těším se na další ročník.
castro
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od castro »

Video bude, ale dejte mi na to čas :-) Chci to nějak rozumně sestříhat a pohrát si s grafikou... (pro sebe si to určitě nechávat nebudu ;-) )
KeyJey

#140 Příspěvek od KeyJey »

za mě taky dík. Počasí nakonec vyšlo a jsem rád, že jsem se rozhodnul zůstat do neděle, ten sobotní večer byl hodně slušnej. A mám takovej dojem, že když jsem se dneska ráno loučil s Foťasama tak jsem ještě úplně střízlivej nebyl... :D
Odpovědět