Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno - odjezd na BIG 2012 - pátek 15h - Globus
-
- Kontaktovat uživatele:
To je zas retardace, řešit čas odjezdu na tisíciny vteřiny. Tak ať maloválce s legračním výkonem jedou klidně už ve čtvrtek, ať to stihnou do pátečního večera. Spíš jsem čekal že budete řešit co kdo a koho poveze, ale to asi není tak důležitý
Jo a jelikož nemám kontakt na Brablu kterýho jsem vezl loni, tak nabízím místo v autě, kdyby chtěl někdo svézt.

Jo a jelikož nemám kontakt na Brablu kterýho jsem vezl loni, tak nabízím místo v autě, kdyby chtěl někdo svézt.
-
- Kontaktovat uživatele:
iSlavek píše:posledně mám pocit taky kolem 15cté..jinak možná bych měl party stan..jen je problém v tom že velikostí zdatně konkuruje tomu co má klub..možná ještě většítakže by ho musel někdo vzít, a mít na něj místo. Spíš grill a tak je důležitější a ten nemám..
Gril mám a předpokládám že nebudu sám. Ten stan by se hodil, ale pokud je tak velkej, tak ho do auta nedám.
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a já se tak těšil, že si přečtu něco novýho a jsou tady stejný sračky jako loni, hoši komplikovanější už to udělat nejde, potřebujem jen pár věcí:
gril (ideálně něco většího než tu plechovou skládačku) kdo vozil ten co jsem na UH upravili, ten by stačil
2 stany 3x3
pytlík briket, podpalovač a grilovací tácky
nějaký osvětlení (každej poveze montážní lampu
) + prodlužku
kance potažmo jiné grilovatiny+ty blbosti k tomu, nezapomeňte Onďovi brusinkovou omáčku na párek
centrálu kvůli lampám
a to je vše zbytek každý dle libosti,
tak kdo si co veme na hrb?
jinak hádat se kdy kdo odjede od globusu, jste jak malí, stejně ta cesta ve velký grupě stojí za hovno, spanilka bude až na BIGu, kdo bude na Bigu první chytne místo u klubovýho stanu pro 30 brňáků a hotovo
gril (ideálně něco většího než tu plechovou skládačku) kdo vozil ten co jsem na UH upravili, ten by stačil
2 stany 3x3
pytlík briket, podpalovač a grilovací tácky
nějaký osvětlení (každej poveze montážní lampu

kance potažmo jiné grilovatiny+ty blbosti k tomu, nezapomeňte Onďovi brusinkovou omáčku na párek
centrálu kvůli lampám
a to je vše zbytek každý dle libosti,
tak kdo si co veme na hrb?
jinak hádat se kdy kdo odjede od globusu, jste jak malí, stejně ta cesta ve velký grupě stojí za hovno, spanilka bude až na BIGu, kdo bude na Bigu první chytne místo u klubovýho stanu pro 30 brňáků a hotovo