Tak sem bohuzel videl predpoved pocasi a vipada to spatne. Na nas sraz ve 14 hod uz je hlasen dest, ktery nas bude zrejme provazet az na misto. Predpoved na sobotu taky neni uplne nejlepsi, obcasne prehanky a v noci i mozna trvaly dest a nedele to same takze plastenky sebou. Kazdopadne pocasi co bylo minuli rok nehrozi.
Jinak berete nekdo louce ? Mame doma napln proti komarum ktera funguje takze muzu vzit.
nikoho nikam nezvu, sám mám málo a buzničky už máte nachystanou nějakou tu muziku pro pazďův NTB? abychom tam neposlouchali akorát Onďovo a Mattyho hekání při jejich oblíbeným analfistingu
Tak mám problém, ztrácí se mi kapalina ze serva. Nechčije to nějak moc, ale přece, kdyby měl někdo servokapalinu tak mi prosím trochu vemte. Kdybych potřeboval dolejt. Teď už to nepoladím, příští týden musím zavolat Horysovi.
tak ruším odjezd,vtomto počasí na to nemá pro mě smysl takhle to bylo předloni,pojedu možná zítra když bude přát počasí.Takže na nás nemusíte čekat,já,big zee a jedna e39.
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4 na práci a E36 kabrio v garáži
Scooter píše:tak ruším odjezd,vtomto počasí na to nemá pro mě smysl takhle to bylo předloni,pojedu možná zítra když bude přát počasí.Takže na nás nemusíte čekat,já,big zee a jedna e39.