dik, pocitam, ze kolem 10:00 tam budem.MattyX píše:projedes branou , je tam stopka , na tej doprava , za benzinkou po prave rucedaverave píše:Prijedu: M3 E46 + kamos Z4 3.0si.
Kde tam najdu ten heliport?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sraz Klubu Sportovních Aut-jizdy BMWKlubu
-
- Klubové ID: 2029
- Kontaktovat uživatele:
dojedu kolem 11.30 taky na Heliport v e36 M3 3.2 sedan, doufam, ze tam nekdo budedaverave píše:dik, pocitam, ze kolem 10:00 tam budem.MattyX píše:projedes branou , je tam stopka , na tej doprava , za benzinkou po prave rucedaverave píše:Prijedu: M3 E46 + kamos Z4 3.0si.
Kde tam najdu ten heliport?

-
- Kontaktovat uživatele:
JO! TO samé jsme si říkali v autě, když jsme na heliport dojeli. Nikdo tam nebyl, pouze jedno BMW E36 blíže nespecifikované.kosh píše:Kde byl BMW klub? Na heloportu byla akorát E36 M3 sedan
S M3 sedan jsem byl já!
Při odjezdu jsem tam našel Maniacovo Porshe GT3

Kousek od heliportu stala 840i (měl tam naleptu BIG BMW 2009) a jinak nic, zklámání, že tam z klubáků nikdo nedorazil !!!
A Koshi, kdes měl ty brouka? A proč jsi nedojel eMkem?
Veyon zklamal :/
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě jako vždy zaujal Aston Martin DB9 
Zajímavě prdělo to černé Ferrari, které vozilo lidi za prachy.
Holkám se nejvíc líbil (nevím co to bylo) takový černý vůz bez střechy, kulaté budíky, krémová kůže a děti co si v něm hrály. Zprvu jsem myslel, že je to nějaky Jaguar, ale po bližším prozkoumání jsem ve znaku shledal nějakou ještěrku a byl jsem mimo.

Zajímavě prdělo to černé Ferrari, které vozilo lidi za prachy.
Holkám se nejvíc líbil (nevím co to bylo) takový černý vůz bez střechy, kulaté budíky, krémová kůže a děti co si v něm hrály. Zprvu jsem myslel, že je to nějaky Jaguar, ale po bližším prozkoumání jsem ve znaku shledal nějakou ještěrku a byl jsem mimo.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Wiesmann má ve znaku mloka, ne ještěrku 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition