fOE píše:chapu, takze streda, diky
ale né každá

mentuli píše:Já se nejspíš taky přijedu podívat. Zítra to snad stihnu ... měním totiž svoji E46 330d za E46 330i .. takže už rovnou tím bych dojel
pazda píše:nerikal jsi nahodou neco o E91?mentuli píše:Já se nejspíš taky přijedu podívat. Zítra to snad stihnu ... měním totiž svoji E46 330d za E46 330i .. takže už rovnou tím bych dojel
jo ti to schvaluju 330i je fajnmentuli píše:pazda píše:nerikal jsi nahodou neco o E91?mentuli píše:Já se nejspíš taky přijedu podívat. Zítra to snad stihnu ... měním totiž svoji E46 330d za E46 330i .. takže už rovnou tím bych dojel
No spíš jsem mluvil o E90 než o E91 .. ale to sere pes teď... nechal jsem si to projít hlavou a bylo by lepší ještě chvíli něco ušetřit a 330i E46 se mi zdá jako skvělá volba
jo ti to schvaluju 330i je fajnpazda píše:mentuli píše:nerikal jsi nahodou neco o E91?pazda píše:[quote="mentuli"]Já se nejspíš taky přijedu podívat. Zítra to snad stihnu ... měním totiž svoji E46 330d za E46 330i .. takže už rovnou tím bych dojel
No spíš jsem mluvil o E90 než o E91 .. ale to sere pes teď... nechal jsem si to projít hlavou a bylo by lepší ještě chvíli něco ušetřit a 330i E46 se mi zdá jako skvělá volba