Pokud budu stihat tak prijedu na 4 k IKEIJohnny_M píše:Se Sejckem planujeme drivejsi odjezd. Mame sraz v Brne v 16:00 a Dave by se k nam podle vseho mel potom taky pripojit.
Takze pokud bude nekdo chtit jet driv, tak drivejsi sraz bude v 16:00 u IKEA v Brne.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW KAMEŇÁK 29.4. - 1.5.2011
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jaryne Malacky bez tebe jo?? To mi neřikej kua, doval, dlouho jsme tě neviděli 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
..zradcaJawak píše:Je me to lito, ale bohuzel nedorazim. Do 19h budu v praci, pak jedu odvezt 635CSi na Veletrh do pavilonu Z, zitra je tam Motortechna a musim reprezentovat BMW.
Na jednu stranu jsem se tesil na tradicni sraz, ale protoze se naskytly jiste osobni problemy, letos se nezucastnim

ja jedu Jardo taky jen na jednu noc.... zenu a dite sem odvezl k babicce , barak ma hotovou strechu... vyslo mi to tak jak jsem si predstavoval..... škoda... tesil jsem se na tebeJawak píše:Nenecham 635CSi nekde na BVV bez dozoru, v sobotu vecer je treba ji odvezt. Nemohu si momentalne dovolit jezdit sem a tam, rekonstrukce bydleni neni zrovna financne lehka.
Uz chci taky konecne zenu a dite

Pokud jde o money , tak z Brna by te urco nekdo vzal , vlezny ani nevim kolik je , a chlast bys nam stejne chlastal potajnu ze sprchace jako minule....

PS - treba zrovna v Malackach nanjdes zenu svych snů