Nic z toho nebyloxyron píše:snad si tam nedavate randíčka vy dva prasáciPrady píše:Sobbi: my jsme se viděli včera u pošty na hůrce že?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
VIII. BEROUN BMW MEETING - sobota 28.4.2012
-
Sobbi
- Klubové ID: 2712
Jé, mě taky včera okukovoli auti, když jsem jezdil bez střechy a s okny dolePetta píše:Bohužel nedělní srazy na strahaci se rozpadly diky debilite nekterych lidi, co tam jezdili)) Ja bych je klidne zavedla znova, ale ot by tam musel nekdo taky jezdit trosku pravidelnejc :DDD Jinak sem rada, ze mi taky nekdo okukuje auti, kdyz jede kolem
))
Asi by to chtělo dát víc vědět, dostat to lidem pod kůži a myslim, že se účast hodně zvedne a lidi začnou jezdit...stejně jako byla celkem překvapivá účast v Berouně, tak si myslim, že by se to mohlo zvednou i na Strahovským sčuchanciKillca píše:nedelni srazy na strahove po 15te hodine plati, ale sejdem se tam vetsinou jen ja a kuba s m5, smutne
-
Sobbi
- Klubové ID: 2712
MÁM DOTAZ ...
... možná asi blbej ...hi
Je trošku z jiného soudku, jo? Jak s auty BMW jezdíte do města???
Já mám Volvo C30 (2007), když s ním jedu do nákupáku, snažím se parkovat mimo "nejvytíženější zóny parkování" aby nebylo omlácené. Zatím se daří ...
Teď jsem koupil tu mojí hračku 325Ci a hned mám u nádrže "ďupku asi od dveří" ale co je horší, hned mi někdo škrtnul (z pohledu řidiče) pravý roh zadního nárazníku. ... takové ty bílé oděrky (asi to znáte). Naštěstí dobrá leštěnka to zakryla, nicméně u kufru je ten nárazník přelepen takovou průhlednou fólií a tam už je leštěnka krátká, ale co mám Volvo, tak OK a co mám měsíc BMW tak hned ...
TO MĚ SERE, CO DĚLÁM ŠPATNĚ .... PŘEDSEDO? ...

Taky se snažím parkovat mimo ..
Je trošku z jiného soudku, jo? Jak s auty BMW jezdíte do města???
Já mám Volvo C30 (2007), když s ním jedu do nákupáku, snažím se parkovat mimo "nejvytíženější zóny parkování" aby nebylo omlácené. Zatím se daří ...
Teď jsem koupil tu mojí hračku 325Ci a hned mám u nádrže "ďupku asi od dveří" ale co je horší, hned mi někdo škrtnul (z pohledu řidiče) pravý roh zadního nárazníku. ... takové ty bílé oděrky (asi to znáte). Naštěstí dobrá leštěnka to zakryla, nicméně u kufru je ten nárazník přelepen takovou průhlednou fólií a tam už je leštěnka krátká, ale co mám Volvo, tak OK a co mám měsíc BMW tak hned ...
TO MĚ SERE, CO DĚLÁM ŠPATNĚ .... PŘEDSEDO? ...
Taky se snažím parkovat mimo ..
-
Petta
- Klubové ID: 1444
- Kontaktovat uživatele:
Neděláš špatně nic krom toho že máš BMW :DDD Já mám dojem, že tyhle auta přitahujou kripli, co to odíraj a škrábou
Já sem z toho úplně nepříčetná ... kdybys viděl, jak moje auto vypadalo po dovozu a jak vypadá teď, tak bys brečel. Když pominu to, že to s českých silnic vrže a je každej rok oddělanej podvozek, tak mě fakt dokáže nasrat, když to zaparkuju a nějakej kripl se mi o to hned opře. Když pakrkneš někde mimo na hulváta přes 2 místa, tak ti to někdo ojebe zase naschvál, protože seš přece čůrák s BMW ... prostě tragedie.
Dokud sem parkovala u nás na parkáči před barákem (bydlim kousek za Prabou) a nevbo na sídlaku, kde bydlej samy duchodci, tak se nikdy nic nestalo ... jakmile sem se odstěhkvala na stodůlky a parkuju u nákupek a v práci, tak mam auto ojebaný ze všechn stran
((
Já sem z toho úplně nepříčetná ... kdybys viděl, jak moje auto vypadalo po dovozu a jak vypadá teď, tak bys brečel. Když pominu to, že to s českých silnic vrže a je každej rok oddělanej podvozek, tak mě fakt dokáže nasrat, když to zaparkuju a nějakej kripl se mi o to hned opře. Když pakrkneš někde mimo na hulváta přes 2 místa, tak ti to někdo ojebe zase naschvál, protože seš přece čůrák s BMW ... prostě tragedie.
Dokud sem parkovala u nás na parkáči před barákem (bydlim kousek za Prabou) a nevbo na sídlaku, kde bydlej samy duchodci, tak se nikdy nic nestalo ... jakmile sem se odstěhkvala na stodůlky a parkuju u nákupek a v práci, tak mam auto ojebaný ze všechn stran

a vpravo Killca