Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VIII. BEROUN BMW MEETING - sobota 28.4.2012

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petta
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Petta »

Díky všem za hojnou účast na akci!!! fakt mě potěšilo, kolik tam bylo aut a že se lidi na pohodku bavili :)

Počasí bylo samozřejmě objednané a po tom hnusném deštivém týdnu určitě mile překvapilo i ty "nevěřící Tomáše", co pochybovali o dodržení objednávky! :)

Co se spanilky týká, tak bych to nedávala až tak za vinu Killčovi, ale nezkušenosti některých jedinců s ježděním v koloně, neb jak výše řekl Killča, když mám za sebou auto a najednou se ztrácí, tak zpomalím a je vyřízeno ... pro příště vydám propoziční letáky nejen s trasou, ale i s informací jak jezdit v koloně! :) ... a semafory sabotuju, aby všude blinkala oranžová :DDD

FOTO posílejte na: berca.stopik@gmail.com ... já se pak s osotatními o ně podělím, abychom se tu nemlely s požadavky na fotky a dotyční neposílali milion mailů na různé uživatele. Díky! :)
Petta
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Petta »

Tady najdete muj prispevek ze srazu: http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 1175942284
Killca

#123 Příspěvek od Killca »

ty voe, jak za vinu killcovi? ja sem s tim nic nemel, v klidu vedl david, ja ho pak predjel a jel okouknout, co je dal, v dalsi vesnici cekacka a jeste sem poustel vsechny pred sebe v krizovatce, z vedeni vpredu nikdo nejel zadny kilo, jak tu nekteri tvrdi, staly se zaseky, ktery zpomalily par jedincu a ti, kdyz dohaneli, tak uz nemeli sanci, nybrz dira byla moc velka, i presto, ze prvni jel 30 (ja v nizboru napriklad)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
capri
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od capri »

jo musim se killcáka zastat že fakt na křížovatce čekal :) a pak čekal i na nás co sme za mostem jeli rovně místo toho aby sme odbočili doprava :D
Petta
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Petta »

Však já řikám, že to byla chyba více faktorů, protože lidi neuměj jezdit v kolonách ... tak se nečil, Kilčáku :D
jarda

#126 Příspěvek od jarda »

Musí se to domluvit předem, já jsem třeba nečekal na toho za mnou, protože vím, že kdyby mi ujel ten přede mnou tak jsem ztracen..

EDIT: a proto se to musí domluvit předem. Abych věděl, že to ví i ten přede mnou a nejen já.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Petta
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Petta »

Jenže to je právě to, že nejste zvyklí jezdit v kolonách ... kdo někdy absolvoval větší sraz, tak ví, že jakmile ztrácí toho za sebou, má počkat a takhle se ti šíří řetězovkou směrek dopředu a tudíž nikdo nikomu neujíždí ...
100RM

#128 Příspěvek od 100RM »

jarda píše:Musí se to domluvit předem, já jsem třeba nečekal na toho za mnou, protože vím, že kdyby mi ujel ten přede mnou tak jsem ztracen..

EDIT: a proto se to musí domluvit předem. Abych věděl, že to ví i ten přede mnou a nejen já.

No ten za tebou sa fakt snazil, ale po dvoch vyjazdoch zo zatacky rovne si to rozmyslel :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
jarda

#129 Příspěvek od jarda »

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Petta
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Petta »

Já sem si pro jistotu udělala výlet do lesa :DDD
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od VaclavC »

Ten les se mi prave libil ;-). Jinak stejne jako Jarda: sice jsem skoncil na konci jedne subkolony, ale kdyby mi ti prede mnou ujeli, tak jsem v haji, protoze jsem netusil, kudy .. a nevypadalo to, ze na mne nekdo hodla pockat ...
Petta
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Petta »

Njn, já sem naučená a toho za mnoéu si hlídám ... jenže evidentně to nemají naučené všichni ... už bych tu spanilku nerozváděla a spíš se příště pokusím to napravit a lépe informovat její účastníky :)
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od VaclavC »

Tak, a urcite bude taky dobry napad se srazit nekde za vsemi semafory po ceste, pres ty se to udrzet proste neda.
xyron

#134 Příspěvek od xyron »

ke spanilce:

jel jsem v posledni casti, cca 10 uplne poslednich aut a pri vyjezdu z dlazdene ulice za namestim kde byl semafor nam vsichni ujeli a nikdo z nas co zustal na semaforu netusil kam jedeme... takze nas nakonec nekdo vedl podle navigace primo na hyskov s tim ze jsme si to dali po dalnici na prahu a zpatky do Berouna a v hyskove nas na kopci musela jeste zahranit jedna E46 v kombiku kterou nekdo zavolal telefonem...

priste by bylo super kdyby se aspon ramcove vedelo jak se jede... protoze fakt nikdo netusil...
Petta
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od Petta »

Njn, nechápu proč se ten formát mapky v informacích zdeformoval do neidentifikovatelné podoby ... :( Když sem to vkládala, tak to normálně fungovalo ... Příště asi vydám elektronické letáky ...
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od VaclavC »

Pouzil bych googlemapy a vyrobil tam cestu, vypada to pak treba nejak takhle

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 2&t=h&z=15

a umi to podle toho i nejak navigovat.
Petta
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Petta »

Teďka je každá rada drajhá, páč když sem to sem vkládala, tak to normáně fungovalo ... stejně jako teďka ... nevim, proč se to tak zbastlilo, když to v den srazu normálně fungovalo ...
xyron

#138 Příspěvek od xyron »

nojo nevadí.... i tak to byla SUPER AKCE :-)
Petta
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Petta »

To sem ráda! :D
Sobbi

#140 Příspěvek od Sobbi »

Tak kam se pojede na další sraz? .... 8) :wink:
Odpovědět