Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW KAMEŇÁK 29.4. - 1.5.2011
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, změna termínu. Ještě že je Žížala aby to sledoval
Pořád platí ranní odjezd v 9? Sice patřím mezi ranní ptáčata, ale nepředpokládám, že v tuto dobu budou všichni ready sednout do auta.
Už jsem se chtěl přihlásit na ty soutěže ale všiml jsem si čehosi o nějakém driftu tak nevím - mám moc lehkej zadek

Pořád platí ranní odjezd v 9? Sice patřím mezi ranní ptáčata, ale nepředpokládám, že v tuto dobu budou všichni ready sednout do auta.
Už jsem se chtěl přihlásit na ty soutěže ale všiml jsem si čehosi o nějakém driftu tak nevím - mám moc lehkej zadek

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Fotas, tak to vypadá, že naše posádka GD+Leni+Pacoš+Nehpo možna nakonec zustane až do neděle, jen předběžně hlásím, trošku se nám zamotaly datumy a td řešíme co s tim 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Dave píše:Ty jo, změna termínu. Ještě že je Žížala aby to sledoval
...naslapni do Z4 a o ziadnom lahkom zadku nechcem podotikam "nechcem " Dave ani pocut

Hyri , no konecne, ze si sa ohlasil aco je to za slovo pridem sa kuknut to mam kazdemu pisat, ze mi tam nebudeme nejake futbalove muzstvo, aby ste sa prisli kuknut, ved to vsetko co robim, robim pre klubakov a nie preto, aby som sa nakydal. Sorry, ale padol si do rany a zlizol si si to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Carlos píše:zdar,
už jsem dlouho nikde nebyl
- mám jet taky?
problem je, že nevim jestli se mi chce![]()
nemám s kym jet, ani za kym jet...
...pre Teba mam extra odpoved . Mily hochu, ak si nebol dlho na BMW fore , a nevies co za blbost napisat , tak po rozmysleni mi napis co chces podniknut. Neviem co chces

Peter - Igor nebude moci prijet - viz http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=97035