S tema ptacima "ozdobama" si mi pripomnel Lukyse ... nedavno si umyl auto a druhej den rano prisel a obrovsky 3 kolace na strese DD Joo, parkovat pod dratama vysokyho napeti se nevyplaci
Ahoj ve spolek, pokud do toho mohu trochu mluvit, jako úplně nový člověk, tak já v sobotu přijedu ... V pátek půjdu na pivko a jak píšete o steaku, ten mi v sobotu napraví trávení ... Ve kterém místě v Berouně na náměstí se tak všeobecně sjíždíte? Asi dole?
Sobbi píše:Ahoj ve spolek, pokud do toho mohu trochu mluvit, jako úplně nový člověk, tak já v sobotu přijedu ... V pátek půjdu na pivko a jak píšete o steaku, ten mi v sobotu napraví trávení ... Ve kterém místě v Berouně na náměstí se tak všeobecně sjíždíte? Asi dole?
WOW!! konecne nekdo kdo ma jako ja styl.... kabrio forever ...
kdo by chtel dovezt kartu a ma ji objednanou, tak at rekne, vezmu ji tam
Sobbi píše:Ahoj ve spolek, pokud do toho mohu trochu mluvit, jako úplně nový člověk, tak já v sobotu přijedu ... V pátek půjdu na pivko a jak píšete o steaku, ten mi v sobotu napraví trávení ... Ve kterém místě v Berouně na náměstí se tak všeobecně sjíždíte? Asi dole?
no clovece, nekecej, si nemoh rict, vemu ti kartu na sraz
WOW!! konecne nekdo kdo ma jako ja styl.... kabrio forever ...
Ještě jsem na žádným bmw meetingu nebyl, tak se možná přijedu podívat i na spanilku když bydlim v Praze na stodůlkách, to je kousek akorát už vidim, že se svým zeleným ISem v m paketu si budu oproti vám připadat jako s autíčkem z kinder vejce
Prady píše:Ještě jsem na žádným bmw meetingu nebyl, tak se možná přijedu podívat i na spanilku když bydlim v Praze na stodůlkách, to je kousek akorát už vidim, že se svým zeleným ISem v m paketu si budu oproti vám připadat jako s autíčkem z kinder vejce