Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Den otevřené dráhy Brno - 2.4.2011
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud tam nebudou nejakci hyperorganizátoři kteří budou tvrdit že se tam stát prostě nemůže a nebudematal píše:Sraz zřejmě na Heliportu, jako vždy.. za bránou na křižovatce vpravo..

kdyžtak bych to videl kousek od heliportu , jak je sjezd do boxu , tak tam primo u drahy je tez pekny placek

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No..akce bych řekl nic moc..ráno nás vyhnaly z heliportu,že tam budou parkovat vozíčkáři..já tam neviděl ani jednoho..
Bylo vcelku málo lidí, organizace nic moc, na závod do vrchu jsme čekali 1,5hod a místo deklarovaných 100,-za jízdu chtěli 200,-
Ještě,že jsem měl pozvánku od p.Šenkýře a mohl jsem využít jeho zázemí,za což mu děkuji, jinak nevím, co bych tam dělal.. vcelku tam nebylo co k vidění, mimo okruhových speciálů, jedné X6Hamann,M3 E30..
JirkoviAC děkuji,že v mezičase čekání na jízdu ve frontě udělal pár fotek Emmy..
Bylo vcelku málo lidí, organizace nic moc, na závod do vrchu jsme čekali 1,5hod a místo deklarovaných 100,-za jízdu chtěli 200,-
Ještě,že jsem měl pozvánku od p.Šenkýře a mohl jsem využít jeho zázemí,za což mu děkuji, jinak nevím, co bych tam dělal.. vcelku tam nebylo co k vidění, mimo okruhových speciálů, jedné X6Hamann,M3 E30..
JirkoviAC děkuji,že v mezičase čekání na jízdu ve frontě udělal pár fotek Emmy..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Kontaktovat uživatele:
vyborny langoše , rumlor neumí zdravit u vjezdu v 7er , pocasi nadherne , vsechno ostatni totoalni nuda ( kdyz srovnam predesle rocniky) a neschopnost zaparkovat vsichni na heliportu ani nebudu komentovat....
a ze sem tam teda videl klubovych aut..... skoda......
holt , Brnaci by tam meli byt prvni a chystat.. ale to by nesmelo byt zdechlo 
a ze sem tam teda videl klubovych aut..... skoda......

NJ Igore.. to se taky musi domluvitmatal píše:Tak jak jsem psal..z heliportu nás vyhodili..

klidne tam mohl byt klubovy stan , vlajky.. vše... to nemusim ani psat.....

co sem za ty roky vysondoval tak cokoli jim reknes tak oni nic nevi.. reknes jsem Klaus a jedu a stojim tam tak jedeš.. je jim to jedno v tom počtu

Heliport byl prazdy........