Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zimní sraz II. - BMWKLUBU ČESKÁ REPUBLIKA 2011
nejcastejsi zavady Passatu: palivove cerpadlo,vstriky,nefunkcni jednotka sloupku rizeni atd... je toho dost,tak snad dojedessurfis píše:GeorgosAc píše:surfis píše:V sobotu jedu do Prahy. Když skončim dříve, tak se na Vás přijedu podívatSice zajížďka tak 200km ale co, žere mi to půlku toho co brala Brambora
možná žere , ale aby to dojelo....
Co by nedojelo...

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Kua chlapi, mrzí mě, že to letos nedam a nevyprášim vám kožich na kárách, ale thajsko sebralo hodně financí a máme s Leni moc práce a ke všemu mě začla klátit chřipka, takže neděje na učast se rozplynuly a já budu u čajíčku s medem. Takže AC pořádně to nafot, at mam co závidět, užijte si to borcííí

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:Pyron píše:surfis píše: žere mi to půlku toho co brala Brambora
Správnej klubák přece spotřebu neřeší...
Čím míň chlastá auto, tím víc chlastám já za něj. Se podívej na 100RMa. S autem nejezdí (a bůh ví kdy jezdit bude), tak musí pít za něj...
To jsou kecy na hovno, prostě čistokrevný klubák spotřebu neřeší.. (dočteš se to v každém vláknu, kde se někdo někoho ptá: "kolik to žere?")
dekuji tem co todle spachali... jid,lo bylo opravdu vyborne ,at premyslim jak premyslim.. nebylo tam nic spatnyho..... teda az na par drobnosti jako bylo nasrane ve sprchovém koutu a podobny chutovky ruzne co jsem kde zahledl.... ale to az nahodim fotky....
diky .. byl to paradni sraz s naprosto vynikajicim jidlem..... !!!
dekuji TOMovi az super spoluucast a jerrymu s RuDoShem za paradni vecerni pokec
Jdu si nalit RUM.... ciao....

diky .. byl to paradni sraz s naprosto vynikajicim jidlem..... !!!
dekuji TOMovi az super spoluucast a jerrymu s RuDoShem za paradni vecerni pokec

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:dekuji tem co todle spachali... jid,lo bylo opravdu vyborne ,at premyslim jak premyslim.. nebylo tam nic spatnyho
diky .. byl to paradni sraz s naprosto vynikajicim jidlem....
...super akcia, ktora nechala skutocne spomienky na tento zraz. Dakujem vsetkym organizatorom a hlavne Bazzimu, ktory to viedol bravurne. Ak mam hodnotit motokary no proste super. Diky za DUO Fotas