Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW Klub CUP Sosnová 9.10.2010 - DIKY ZA UCAST !
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
njn , kluci to měli docela daleko , až do Vysokýho mýta , a pokud nevyjeli , tak tam sou asi až teďGeorgosAc píše:nahodou mámMattyX píše: foto kouřící červené E36 někdo nemá ?![]()
i jednoho Mattyxe jak tlačí KREŠPAKET
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
byla to hezká akce, prima zážitky na dlouhou dobu. pořadatelé odvedli pořádný kus práce, vážně paráda. díky za pěkný den 
ps: kdyby někdo měl foto mojí zlaté m3 e46, prosím o zaslání na pepam3@seznam.cz
ps: kdyby někdo měl foto mojí zlaté m3 e46, prosím o zaslání na pepam3@seznam.cz
-
honza_strnad
- Klubové ID: 1064
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Pro neplatiče sem dneska,prdnu vše co mam já, ale snažil jsem se spíš držet hladinku a občas něco kváknout do mikráku 
Něco malo

Cesta domu byla jak do pekla a vcelku to sedělo, večer byla menší afterparty........

Moc to fotit v ty tmě nešlo, ale je to 100RM, jediná atrakce, na kterou jsme ho dostali

To my s Leni jsme prošli třema atrakcema v pohodě ...

Díky všem co na tom makali, já se bavil

Něco malo

Cesta domu byla jak do pekla a vcelku to sedělo, večer byla menší afterparty........

Moc to fotit v ty tmě nešlo, ale je to 100RM, jediná atrakce, na kterou jsme ho dostali

To my s Leni jsme prošli třema atrakcema v pohodě ...

Díky všem co na tom makali, já se bavil

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Pánové akce se nám líbila.S tou bouranou pětkou jsem to já.Trošku mi to zkazilo náladu,ale mohlo být hůř.Na jednu stranu jsem rád že se to stalo na okruhu a né na silnici. I mistr tesař se někdy utne.Doma se na celou věc díváme pozitivně,všichni jsme se vrátili domu zdravý a taky jsme otestovali bezpečnostní systém ve voze. BMW dostává za 1. Oprava taky nebude nákladná.
No ty vole, to je fakt smola. Tie zvodidla su tam v tej casti snad prekliate. Ale musim ti povedat, ze ked sa ozvala rana a zvrchu z tribuny na mna zacalo 8 ludi kricat "volaj okamzite zachranku", tak v tej chvili som skor tu zachranku potreboval ja ...
Inak maly v pohode ? Uz je doma ?
Inak maly v pohode ? Uz je doma ?
7er. True definition of luxury. Yours.