Letos jsem toho fakt moc nenajezdil, ale času jsem u auta trávil dost. Manželka by mohla vyprávět
Společně s Addictem se dělala spousta věcí včetně leštění laku.
Garantuju, že až tím někdo projde, myslím tím desítky hodin s leštičkou v ruce, bude hodně zvažovat kam a hlavně v jakým počasí vyjede.
to Lion: přijeď se za náma někdy podívat, rádi tě uvidíme.
Tak tak Radku... Nekdo auto setri, opecovava, vyjede kdyz je hezkej vikend, no a nekdo si v Mku necha behat psa na bile kuzi a jeste ho pritom vesele nataci...
Jinak nalesteny pekne
Johnny_M píše:Tak tak Radku... Nekdo auto setri, opecovava, vyjede kdyz je hezkej vikend, no a nekdo si v Mku necha behat psa na bile kuzi a jeste ho pritom vesele nataci...
áááá Tak to si byl ty v tom Emku já tě viděl když jsem šel za Filipem pro díly a čučel jsem jak puk. Takhle poleštěnou 36ku jsem už hooodně dlouho neviděl výfuk originál ?
jojo, trefa. Jen na kapotu jsem jestě před tím použil mamčinu TORO pastu na zapečenou mastnotu. (ještě mi trochu zbylo, tak kdybys náhodou chtěl napiš SZ)
Leštička je samo pujčená jen na fotku, v životě bych rotační stroj nevzal do ruky!!!
Pátý element jsem stáhl někde z webu.
Hlavně, že je vlákno živé a má se k světu.
Johnny_M píše:Tak tak Radku... Nekdo auto setri, opecovava, vyjede kdyz je hezkej vikend, no a nekdo si v Mku necha behat psa na bile kuzi a jeste ho pritom vesele nataci...
to víš rozlišuji věci materiální a živé, ty živé mi přináší víc radosti
navíc to není jen tak obyčejný pes pro mě má 100× vyšší hodnotu než nějaký auto
Jinak nalesteny pekne
to me ani k smichu teda moc neprislo, spis to je hodne ubohy od tebe Johny ... je zvyklej jezdit Polem a kdyz byly otevreny dvere tak tam supl no ... mame to aspon jako rodinnou veselou vzpominku.
Bracha nevim proc sem porad neco davas, kdyz zavistivci co nemaj M3, sem pak pisou tohle
viktore, když už to tu sleduješ.
občas si pohrávám s myšlenkou přelakování auta, jenže 20k se projeví. chci se zeptat jak moc pomůže pečlivý rozleštění třeba 3M mlíkem a co bys doporučil. objetí klíčem se nezbavím, to vím, ale i tak přední maska by potřebovala stejně tak některé další části karoserie...
to víš rozlišuji věci materiální a živé, ty živé mi přináší víc radosti
navíc to není jen tak obyčejný pes pro mě má 100× vyšší hodnotu než nějaký auto
Ja nerikam, ze auto ma mit vyssi hodnotu nez pes. Doma mam taky psa - je jako clen rodiny, ale proste kdybych ho videl campat v aute, tak ho hned zenu ven. Rozhodne by me nenapadlo ho jeste pritom natacet. Tohle je jen muj nazor, nema cenu o tom dal diskutovat...
Jinak nalesteny pekne
to me ani k smichu teda moc neprislo, spis to je hodne ubohy od tebe Johny ... je zvyklej jezdit Polem a kdyz byly otevreny dvere tak tam supl no ... mame to aspon jako rodinnou veselou vzpominku.
Bracha nevim proc sem porad neco davas, kdyz zavistivci co nemaj M3, sem pak pisou tohle
Tohle Ericu neni nic ubohyho. Zkratka mam na vec jinej nazor. A to, ze nemam M3 me nijak netrapi
to Cabal:
rozleštění laku pomůže, tečka. To je vidět z fotek. Nemám jinou zkušenost než tu, kterou jsem prošel na svým autě.
Všechno, co o tom vím, mám od Addicta. Postup na mým autě byl hrubá (zelený kotouč a zelená pasta) na celým autě a pak jemná (žlutý kotouč a žlutá pasta)na celým autě, byla připravena i modrá pasta s kotoučem na hologramy, ale nebylo potřeba ji použít. Vše 3M. Navíc jsme kapotu dělali před leštěním smirkem (byla na tom holka hodně špatně), je to vidět na fotce.
Záleží na stavu laku. Na mým jsme se dohodli jít touto cestou. Pokud není hrubších škrábanců tolik, dá se nejprve jít žlutou a jen na místech, kde jsou větší škrábance použít zelenou a po ní znovu žlutou.
Nejhůř se dělají malé plošky (třeba jak píšeš maska), protože hrozí proleštění hrany.
Dírky od kamínků, škrábance pod barvu apod. samo zůstanou.
Nelituju těch hodin strávených s lampou v garáži, výsledek mě samotnýho zaskočil.
Musím veřejně poděkovat panu mistrovi Addictovi, který celou anabází prošel se mnou. Nejen za jeho zručnost, ale hlavně psychickou odolnost. Vydržet se mnou v garáži tolik hodin bez jakékoliv újmy nebo spáchání trestného činu je obdivuhodné.