Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Krkonošská BOUŘE 2010
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Super srázek, pátek i sobota našrot. Předčilo to mé očekávání
Díky Spider
Fotky: Muj stav moc nedovolil, takže fotky spíš jen od toho, kdo něco vyfotil když jsem to položil na stul, jinak já nefotil skoro vubec.........
AC: já nevim bracha, to mi tam udělal kadeřník

Fotky: Muj stav moc nedovolil, takže fotky spíš jen od toho, kdo něco vyfotil když jsem to položil na stul, jinak já nefotil skoro vubec.........
AC: já nevim bracha, to mi tam udělal kadeřník

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Byl jsem jen v pátek, ale super akce. Hlavně kdyžna hlvního organizátora nikdo nemá telefon a jsou tam vedle sebe tři vsi stejného jména
Jinak Pavoukovi díky, Leni respect, jak v pět ráno rozsekala v šipkách místního přeborníka
P.S.: Kdyby někdo našel takovou malou kamerku, vypadá jak webkamera, je velká asi jako zapalovač, je v ní microSD karta a je černá, dodal bych taky nějaké video. Vydržela mi přesně tři dny

Jinak Pavoukovi díky, Leni respect, jak v pět ráno rozsekala v šipkách místního přeborníka

P.S.: Kdyby někdo našel takovou malou kamerku, vypadá jak webkamera, je velká asi jako zapalovač, je v ní microSD karta a je černá, dodal bych taky nějaké video. Vydržela mi přesně tři dny

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...