vyser se na nejaky pojebany IBMJawak píše:Dopice v patek budu do 19h v praci
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CULT V.I.P 24.9.2010 od 11:00 - 25.9 do 18:00
-
- Kontaktovat uživatele:
co nespis magoreuda píše:Dave píše:zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra, zítra,
dnes,dnes,dnes,gnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,dnes,
uda píše:Jupík is good..
jinak akce good ....Pajo dik za skvelou akci...priste zas....
akorat toho bylo moc![]()
s Jawakem na pokoji uplne nejvic![]()
po usnuti v cca 4.00am me jawak zbudil kolem 7.30am zpevem s Prodigy masakr
Jupík is the best a tvůj avatar je morový !!!
Díky Pájovi za všecko noční bojovka byla naprosto luxusní.....dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Jupík jede Jupíku rozjeď to
))))
Díky moc všem kteří přijeli s strávili semnou tento pátek a sobotu. moc se mi to líbilo jste naprosto super všichni a já jsem rád že jsem vás nezklamal.
JINAK JANDY A OLAFE - DÍKY ZA PŘIŠEL DO MÍSTNOSTI ALE PYLINY TAM NENAŠEL TAK SE OBĚSIL - TO JE SUPER ZÁBAVA.
AHOJ PEPO - CO JE PEPO

Díky moc všem kteří přijeli s strávili semnou tento pátek a sobotu. moc se mi to líbilo jste naprosto super všichni a já jsem rád že jsem vás nezklamal.
JINAK JANDY A OLAFE - DÍKY ZA PŘIŠEL DO MÍSTNOSTI ALE PYLINY TAM NENAŠEL TAK SE OBĚSIL - TO JE SUPER ZÁBAVA.
AHOJ PEPO - CO JE PEPO
Pajunk píše:Jupík jede Jupíku rozjeď to))))
AHOJ PEPO - CO JE PEPO
JUPIK team dorazi i priste..Jandy makej na tom

jinak to AHOJ PEPO bylo uz moc...

-
- Kontaktovat uživatele:
Dave a Žížala doma - díky za zorganizování.
Ještě jsme polítali po serpentinách, udělali nějaké fotečky a frčeli domů. dnes dopíjíme Morgana a akce pokračuje
Jako vítěz "ahoj Pepo" bych si to rád zopakoval
Uploaded with ImageShack.us
Ještě jsme polítali po serpentinách, udělali nějaké fotečky a frčeli domů. dnes dopíjíme Morgana a akce pokračuje

Jako vítěz "ahoj Pepo" bych si to rád zopakoval