Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
závody do vrchu Laudon Alberchtice u Lanškrouna
-
-
O sobotě mi chvíli vyprávěj - když to z větší části oschlo, tak jsme přezuli na slicky a u startovní čáry začlo pršet. A po vyjetí na trať se spustil liják, takže to nebyl boj s časomírou, ale boj o přežití a vyvezení auta na kopec bez újmyVelvetek píše:...bylo to velmi dobré. Ani jsem nevěděl, že tam je někdo z klubu. Znám ten kopec velmi dobře. A závodil i kamarád. Ze soboty jsem tedy nadšen nebyl (super proměnlivé počasíTak snad příště na vrchách...

- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
JooFranta 327i píše:O sobotě mi chvíli vyprávěj - když to z větší části oschlo, tak jsme přezuli na slicky a u startovní čáry začlo pršet. A po vyjetí na trať se spustil liják, takže to nebyl boj s časomírou, ale boj o přežití a vyvezení auta na kopec bez újmyVelvetek píše:...bylo to velmi dobré. Ani jsem nevěděl, že tam je někdo z klubu. Znám ten kopec velmi dobře. A závodil i kamarád. Ze soboty jsem tedy nadšen nebyl (super proměnlivé počasíTak snad příště na vrchách...

-
taky jsme v sobotu měli už nazuté slicky /asi 10minut/ než se spustil ten liják
jinak neděle dobrá ale tři jízdy na suchu je málo na nějaké pořádné zlepšení času
tady je onboard z první závodní jízdy v neděli
http://www.youtube.com/user/dannyrapid?feature=mhum
jinak neděle dobrá ale tři jízdy na suchu je málo na nějaké pořádné zlepšení času
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
pěkný onboard: pod lesem neubral, u jeptišek trochu anoDanny píše:taky jsme v sobotu měli už nazuté slicky /asi 10minut/ než se spustil ten liják

Tak hodně štěstí do dalších závodů...
blesk666 píše:pekne ti to jazdi, tak vela uspechov na trati.
pozeral som aj ine tvoje videa z KW Bergu. Celkom rad by som z mojho civila aspon trochu viac urobil grip auto tak ako mas ty zavodaka
moje auto se od seriovky liší /když pominu rám a vykuchaný vnitřek laminátovou kapotu a blatníky/ jen třemi věcmi Nkový podvozek Bilstein, slicky/na standartních BBS discích -žádné závodní magnesiové/ a diferenciál se stálým převodem 4,45 a zvýšenou svorností na cca 75%
nápravy, brzdy seriové M3
motor zatím 325 bez jakýchkoliv úprav /později M3/
takže relativně velice levné závodění které jsem prodražoval jen svými výlety mimo trať jinak auto fungovalo celou sezonu bez jediné poruchy a platil jsem jen startovné a dopravu....
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
S Honzou Čermákem http://www.dovrchu.cz/cz/jezdci/cermak-janDanny píše:s kým?
Tentokrát jel s Radicalem SR-4...
a stabilizatory? seria M3? ak ano tak super. co vyjde ten N-kovy Bilstein?Danny píše:blesk666 píše:pekne ti to jazdi, tak vela uspechov na trati.
pozeral som aj ine tvoje videa z KW Bergu. Celkom rad by som z mojho civila aspon trochu viac urobil grip auto tak ako mas ty zavodaka
moje auto se od seriovky liší /když pominu rám a vykuchaný vnitřek laminátovou kapotu a blatníky/ jen třemi věcmi Nkový podvozek Bilstein, slicky/na standartních BBS discích -žádné závodní magnesiové/ a diferenciál se stálým převodem 4,45 a zvýšenou svorností na cca 75%
nápravy, brzdy seriové M3
motor zatím 325 bez jakýchkoliv úprav /později M3/
takže relativně velice levné závodění které jsem prodražoval jen svými výlety mimo trať jinak auto fungovalo celou sezonu bez jediné poruchy a platil jsem jen startovné a dopravu....