Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.
Chtěl bych poprosit někoho, kdo má postahovaný nějaký slušný videa třeba z Youtube , jestli by je mohl vzít sebou v pátek na BIG. Chystáme promítání na plátno, tak at máme z čeho vybírat.
BMW tematiky je na youtube víc než dost, ale já bohužel nestíhám se v tomto angažovat.
Předem díky, více můžeme pořešit po SZ.
BMW tematiky je na youtube víc než dost, ale já bohužel nestíhám se v tomto angažovat.
Předem díky, více můžeme pořešit po SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:
nalej do patriota aspon 5 L a nafot ho jak to vychlasta at mame taky nejaky fotky jak vypadaa nemazli se s ním.....
![]()
No to dík ....to vypít, tak sem na ARU ..a když ne, tak kudrnatej a hovnu říkám pa-pů

Slívu mám rád, ale lemtat to po 5ti litrech, to ne ...

4 Wickerman
OK, platí ....beru litřík "domáda", pokud to půjde a obětuješ ho, necham si to na doma jako zapitíčko před spaním

Prosím do SZ cenu za litr toho znamenitého moku a asi i tel. na tebe, bo nevím jak tě tam najdu ...ale co sem četl loni recenzi na BIG, tak to bude ta neojpilejší skupina grilující maso

no jen k tomu koupání. kdo zná mácháč, tak se mu obloukem vyhne! je to neskutečně špinavej rybník, kde je hlava na hlavě. ale jmenuje se MÁCHÁČ. toť vše. bydlím kousek, tak vím o čem mluvím
pěkné koupání je 7km od letiště v obci Dolní Bukovina. koupaliště s krásně čitou a celkem studenou vodou. můžete zkusit http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=r@st=r@srq ... 35456@z=12

Fx píše:Nějaké novinky... Na Bigu bude v sobotu díky výkonné radě k dispozici mobilní válcová zkušebna výkonu, cena za odměření bude 700 Kč pro neklubáka, 600 Kč pro klubáka![]()
Vzhledem k omezené kapacitě - cca 15-18 aut za den - doporučuju hlásit se předem (třeba mně do SZ, dám to nějak dokupy).
1. Francis
2. Rendis
3. Globusman
4. Bratn
5. Sejcek
6. DOEMIXXX
7. Trhyy
8. Jarda
9. Mirda328
10. Martyn předběžně
11. Radši napíšu i sám sebe, protože zájem mám
12. BudVlad
13. Bambus_M5
14. Hanz_318iS
15. Bobo-mb
Pozice č.2 volná. Omlouvám se,ale budu v práci tak že na BIG nejedu.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Trhyy to má rozšvihaný, takže místa asi budou volný dvě ...
...osobně bych ta místa neobsazoval, ale nechal bych je do rezervy. Na srazu se najde určitě spousta lidí, co by chtěla změřit výkon vozu.
Další věc: je domluveno pujčování čtyřkolek Acess Tomahawk 300.
Opět bude postavená trať podobná té lonské. Pouze cena by měla být přijatelnější, pronajímat bude jiný člověk než loni. Oproti lonským 10min/200Kč bude letos cena 10min/100Kč.
To je myslím super
...osobně bych ta místa neobsazoval, ale nechal bych je do rezervy. Na srazu se najde určitě spousta lidí, co by chtěla změřit výkon vozu.
Další věc: je domluveno pujčování čtyřkolek Acess Tomahawk 300.
Opět bude postavená trať podobná té lonské. Pouze cena by měla být přijatelnější, pronajímat bude jiný člověk než loni. Oproti lonským 10min/200Kč bude letos cena 10min/100Kč.
To je myslím super

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:Fx píše:Nějaké novinky... Na Bigu bude v sobotu díky výkonné radě k dispozici mobilní válcová zkušebna výkonu, cena za odměření bude 700 Kč pro neklubáka, 600 Kč pro klubáka![]()
Vzhledem k omezené kapacitě - cca 15-18 aut za den - doporučuju hlásit se předem (třeba mně do SZ, dám to nějak dokupy).
1. Francis
2. Rendis
3. Globusman
4. Bratn
5. Sejcek
6. DOEMIXXX
7. Trhyy
8. Jarda
9. Mirda328
10. Martyn předběžně
11. Radši napíšu i sám sebe, protože zájem mám
12. BudVlad
13. Bambus_M5
14. Hanz_318iS
15. Bobo-mb
Pozice č.2 volná. Omlouvám se,ale budu v práci tak že na BIG nejedu.
bohužel se taky musím omluvit, auto není v kondici na měření a do Bigu to už nestihnu dát do kupy