jiank zvlástní díky Leni a pochvala za rekord a teda tu debatu jsme neskončili ta bude pokračovat příště
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klubové rožnění aneb BIG PIG ll.
-
Fotas
- Klubové ID: 1115
- Kontaktovat uživatele:
Taktiez DUO Fotas sa pripaja velkou pochvalou, nasmu Igorovi (profikovi na taketo podujatia) za tuto super akcicku " Matalove prasiatko ", ktore bolo nad ocakavanie primove. Diky Igine
Nechcem sa opakovat, ale tí clenovia, ktori sa na to vybodli mozu iba zavidiet, lebo bolo bombovo.
Diky vsetkym, ktori svojou pritomnostou prispeli k vynikajucej atmosfere tejto prasacej opekacke.
Diky vsetkym. DUO Fotas sa tesi na dalsie taketo skvele akcicky

Diky Leni a G_D za ich namahu a dopravenie tasky na ubytko.
Nechcem sa opakovat, ale tí clenovia, ktori sa na to vybodli mozu iba zavidiet, lebo bolo bombovo.
Diky vsetkym, ktori svojou pritomnostou prispeli k vynikajucej atmosfere tejto prasacej opekacke.
Diky vsetkym. DUO Fotas sa tesi na dalsie taketo skvele akcicky
Diky Leni a G_D za ich namahu a dopravenie tasky na ubytko.
-
Leni
- Čestný člen
- Klubové ID: 36
- Kontaktovat uživatele:
Ehm
Tenhle rekord už asi nikdy nepřekonám, ráno bylo dost krutý
Děkuju moc Matalovi za celou akci, nemuseli jsme se o nic starat a všechno klapalo a prasátko bylo naprosto luxusní, mňam!
Debata super, doufám že jsem nebyla moc prudká, já se někdy moc rozkecám když se napiju
Budu se těšit na další Matalovo akci, protože tyhle žranice na Moravě jsou vždycky top akce
Děkuju moc Matalovi za celou akci, nemuseli jsme se o nic starat a všechno klapalo a prasátko bylo naprosto luxusní, mňam!
Debata super, doufám že jsem nebyla moc prudká, já se někdy moc rozkecám když se napiju
Budu se těšit na další Matalovo akci, protože tyhle žranice na Moravě jsou vždycky top akce
-
Johnny_M
- Klubové ID: 1755
- Kontaktovat uživatele:
Dekujeme za super akci, pohodova atmosfera a prasatko bylo vic nez luxusni. Ani nevadilo ze prselo. Skoda ze nedojelo vic lidi, nevi o co prisli...
Jinak diky Matalovi za zarizeni ubytovani, Zavemu a Zizale za odvoz do hotelu a Fotasum za ranni kaficko a pokec.
Uz se tesime na dalsi Matalovo prasatko
Jinak diky Matalovi za zarizeni ubytovani, Zavemu a Zizale za odvoz do hotelu a Fotasum za ranni kaficko a pokec.
Uz se tesime na dalsi Matalovo prasatko
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá akce, díky za prasátko a slušnou vopici (nemyslim Leni
)

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!