Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Igore bohužel ruším svojí účast. Nemám jak se tam dostat. Nestihnu auto do srazu opravit. Pokud máš se mnou spojené nějaké náklady, tak mi písni a já ti je uhradím.
surfis píše:Igore bohužel ruším svojí účast. Nemám jak se tam dostat. Nestihnu auto do srazu opravit. Pokud máš se mnou spojené nějaké náklady, tak mi písni a já ti je uhradím.
surfis píše:Igore bohužel ruším svojí účast. Nemám jak se tam dostat. Nestihnu auto do srazu opravit. Pokud máš se mnou spojené nějaké náklady, tak mi písni a já ti je uhradím.
Můžeš přijet s Nickem,ne.?
Igore, já s ním od doby Ranče u Bizona na srazy nejezdím jedním autem. Není na něj spoleh. Navíc bych musel jet do Písku vlakem/busem a to fakt nedám...
Když tak koukám, jak se lidi odhlašují, tak mám pocit že se strašně přežerem
Igore, teď jsem koukla po čase na první stránku a všimla jsem si těch záloh, to tam nebylo úplně od začátku ne? Máme to ještě poslat? Na netbanking se dostanu nejdřív dneska večer, takže by teprve zítra ráno odešly prachy...