fórky fórky, jé já už se vidím za 3 týdny pod tím plátěným dvojstanem v prostoru 1,5x2m plným komárů a ráno (4:00) mě vzbudí slunce a jediný kam pude jít je na slunce no nic když všichni zklamou tak já si teda jeden ten altán 3x3m s Hollym koupím a zbytek bude sedět přesně za hranicí našeho stínu
Mohly by jsme nějaky čtvrtek před tuzigem nebo ve středu před regionalem zajít do bauhausu a nějaky koupíme,mam pocit že tam na altány byla zrovna sleva
ja jedu taky up v patek s vama tak mi tam pripis na seznam a mam i vysilacku, na stan jsem ochotnej prispet do vyse rozumne (tj kazdej ve stinu si zaplati)
koubik píše:ja jedu taky up v patek s vama tak mi tam pripis na seznam a mam i vysilacku, na stan jsem ochotnej prispet do vyse rozumne (tj kazdej ve stinu si zaplati)
minulej rok neplatil nikdo a ve stínu byly všichni,ja myslim že je to vcelku jedno,altán nas nezruinuje,a i židličky budem muset pořešit;)
Tak já mám potvrzenej jeden ten párty stan.
Nicméně vypadá to, že budu muset odjet už v sobotu, ale zatím nevím jistě. Stan bych vám tam samo nechal a někdo by ho pak dovezl...
Aha tak to je prd, já myslel že všichni chlastaj do poslední chvíle Což mi připomíná, že toto bude možná konečně vhodná akce na otevření láhve moravské ganjovice z roku 2003 kterou jsem dostal od bratránka Kdo si dá?
no bez grilu to nepude máte někdo něco většího? hlavně ne nějakou malou skládačku z plechu, ten rozbitej (myslím Liborův) by mohl stačit, když by se trochu pošteloval,
jinak teď je výprodej ve všech baumarktech, protože naskladňují podzimní zboží, takže nám to jenom hraje do karet s tím párty stanem, takže nejlíp před nějakým regionálem (takže asi teď ve středu nebo až 4.8.) se tak v 6 sejdem u hornbachu, bauhausu nebo kdekoliv jinde a něco vyberem a případně kdo kam pude a uvidí cenovku nebo něco v akci, tak ať podá hlášku
a ještě je to úplně jinak, no proberem to na regionále
a kdyby i přesto byla touha ten stan koupit, tak asi před dalším regionálem, jinak dnes jsem byl v bauhausu v Přerově a mají stejný jako v Jihlavě 3x3m za 490Kč takže předpokládám, že bude i v Brně
Dnes jsem byl v Bauhausu a Hrompachu. V hrompachu mají asi dva typy toho partystanu 3x3m. Oba teda vypadají stejně a i cena je téměř stejná, něco kolem 350kč. Problém je ovšem v tom, že tohle je model jen se střechou. Boční stěny se dokupují zvlášť, pokud vůbec. Něco tam měli, ale hroznej bordel v tom tak ani nevím co patřilo k čemu. Ale ty boky mám dojem od 500 nahoru. Pak jsem tam viděl eště nějaký, ale ceny v řádech tisíců, takže jsem ani nezkoumal podrobnosti. V bauhauzu jsem našel jen nějaký monstrum 4x3m za 5000.- jinak nic. Jo leda slunečníky tam maj Výběr teda celkově nahovno, buďto už je po sezóně nebo mají vyprodáno. Těžko říct. Ještě bych se mrknul na webu, klidně by se mohlo stihnout pořešit i něco objednat. Jinak ten stan co budu mít já má tuším jen dvě boční stěny.
hoši ve středu dořešíme, ale myslím, že nebude už nic víc potřeba vemem ten Liborův a pokud to výjde budemem mít k dispozici stan 3x6m + ten Liborův, uděláme buď nudli nebo L a to bude bohatě stačit, více k tomu ve středu na regionále
Nejvíc nasere to, že ten stan co budu mít já kamoš koupil ve výprodeji v kauflandu za 100kč a za další kilo ty boční stěny. To vědět tak beru aspoň dva