Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMWCULT 2010 17.7 Zábřeh u Dolního benešova
-
- Kontaktovat uživatele:
martas11 píše:Becx píše:pokud zdravi uz dovoli, tak chceme jet v sobotu rano... ma nekdo stejnou trasu at nejedeme sami? Nejspis smer Prerov... po D1 do Ostravy... nebo po dohode i pres Olomouc a na Opavu... ?
My bychom měli jet z Olomouce.
cau ja bych se kvam pripojil az v beroune to mate z ol tak 30-40 min tak kdy byste jely?
sa-tan666 píše:martas11 píše:Becx píše:pokud zdravi uz dovoli, tak chceme jet v sobotu rano... ma nekdo stejnou trasu at nejedeme sami? Nejspis smer Prerov... po D1 do Ostravy... nebo po dohode i pres Olomouc a na Opavu... ?
My bychom měli jet z Olomouce.
cau ja bych se kvam pripojil az v beroune to mate z ol tak 30-40 min tak kdy byste jely?
Zdarec.Takže vyrážíme z Olomouce v sobotu v 8.15 od benzinky Shell u Baumaxu.
-
- Kontaktovat uživatele:
ericV8 píše:chlapi, nemohl by mi nekdo z vas dovezt nejnovejsi 2010 mapy do navigace E39/E38 - CD verzi. Na netu uz se nedaji stahnout nikde jen 2009. A pry tady po klubu koluji ... diky
Mám je nově vypáleny v autě (od 100RMa) tak klidně můžeme vyzkoušet a nechám ti je - vypálím další, no problemo.
Kdyžtak se přihlaš u mojeho auta - poznáš mě jednoduše - nagelovaný frajírek, bílé kraťásky, růžové tričenko ...

Dave píše:ericV8 píše:chlapi, nemohl by mi nekdo z vas dovezt nejnovejsi 2010 mapy do navigace E39/E38 - CD verzi. Na netu uz se nedaji stahnout nikde jen 2009. A pry tady po klubu koluji ... diky
Mám je nově vypáleny v autě (od 100RMa) tak klidně můžeme vyzkoušet a nechám ti je - vypálím další, no problemo.
Kdyžtak se přihlaš u mojeho auta - poznáš mě jednoduše - nagelovaný frajírek, bílé kraťásky, růžové tričenko ...
Narcis???

Dave píše:ericV8 píše:chlapi, nemohl by mi nekdo z vas dovezt nejnovejsi 2010 mapy do navigace E39/E38 - CD verzi. Na netu uz se nedaji stahnout nikde jen 2009. A pry tady po klubu koluji ... diky
mezi tou bandou humusaku nemuzes takoveho sampona prehlednout:-) dejve pro me taky jedno CD prosim a co za to? sex jako obvykle?

///M3
-
- Kontaktovat uživatele:
Becx píše:Dave píše:ericV8 píše:chlapi, nemohl by mi nekdo z vas dovezt nejnovejsi 2010 mapy do navigace E39/E38 - CD verzi. Na netu uz se nedaji stahnout nikde jen 2009. A pry tady po klubu koluji ... diky
mezi tou bandou humusaku nemuzes takoveho sampona prehlednout:-) dejve pro me taky jedno CD prosim a co za to? sex jako obvykle?
Jj, jako obvykle, jenom tohle CD je nové takže bude i polykání. Nebo ty vlastně polykáš vždycky, to si pletu s Udou, ten raději análek.

Dave píše:Becx píše:Dave píše:[quote="ericV8"]chlapi, nemohl by mi nekdo z vas dovezt nejnovejsi 2010 mapy do navigace E39/E38 - CD verzi. Na netu uz se nedaji stahnout nikde jen 2009. A pry tady po klubu koluji ... diky
Jj, jako obvykle, jenom tohle CD je nové takže bude i polykání. Nebo ty vlastně polykáš vždycky, to si pletu s Udou, ten raději análek.

Uda rad oboje.. nejdriv do zadecku a pak ihned do pusinky

-
- Kontaktovat uživatele:
Becx píše:Dave píše:Becx píše:[quote="Dave"][quote="ericV8"]chlapi, nemohl by mi nekdo z vas dovezt nejnovejsi 2010 mapy do navigace E39/E38 - CD verzi. Na netu uz se nedaji stahnout nikde jen 2009. A pry tady po klubu koluji ... diky

Uda rad oboje.. nejdriv do zadecku a pak ihned do pusinky

Tak záleťácká klasika, jen ten úvod se vynechá: do piči, do zadku, do huby, do sprchy a dom