Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regionál Šumperk 18.6.2010 - vyjížďka
už se perou???Johnny_M píše:tak nejdriv snad zajdeme nekam do hospody a tam se domluvime. Snad nebude prset, kdyby jo, tak projizdka nema moc cenuericV8 píše:ale kde chces pokecat kdyz bude hodne prset ?Johnny_M píše:podle me je spis lepsi posedet, pokecat a na projizdce se muzem domluvit na miste... taky zalezi kolik aut dojede, takze ted bych to zatim moc neresilstejne bychom museli pak nekam zajet ...

-
- Kontaktovat uživatele:
situace je aktuálně taková, že se vozím v E30 316iA kvůli spotřebě (tento tyden nalítám přes 400km) a kde nemám dálniční známku (nemohu dalnice), M3 je doma (má dalniční).martas11 píše:to cabal-Nechceš frčet po dálnici?Když nebude pršet.
Proto jedu okrsky. Moc jsem nepotěšil já vím

Leda že by mně zítra, kdy pojedu do Zlína, drblo v hlavě a jel eMkem, ale to se na 99,5% nestane

A já se právě na to eMko těšilcabal píše:situace je aktuálně taková, že se vozím v E30 316iA kvůli spotřebě (tento tyden nalítám přes 400km) a kde nemám dálniční známku (nemohu dalnice), M3 je doma (má dalniční).martas11 píše:to cabal-Nechceš frčet po dálnici?Když nebude pršet.
Proto jedu okrsky. Moc jsem nepotěšil já vím
Leda že by mně zítra, kdy pojedu do Zlína, drblo v hlavě a jel eMkem, ale to se na 99,5% nestane

-
- Kontaktovat uživatele:
martas11 píše:A já se právě na to eMko těšilMohlo by ti ale drbnout v hlavě
Ne ne, zřejmě jsem to nedobře vysvětlil.Hyena píše:Cabale ty jako nejedes eMkem?Mohli sme byt s Viktorem 3...
Ovšem, že přijedu v M3 (bydlím 8 km od Šumperka a je doma). Jen výjezdy a příjezdy směr Olomouc, Zlín apod jsem nyní mobilní v E30

Na Hyenovu M3 se těším, tu jsem ještě neviděl, snad bude počasí rozumný

-
- Kontaktovat uživatele:
přes Eccak nejeď, jednak ze spodu vyjedeš nahoře a musel bys pak sjet a pokračovat Uničov -> Šumperk (přes Libinu) a jednak je zase cesta nahoru cca 1 km zablácená a rozkopaná kolem, protože se tam dělá kanalizace.Hyena píše:Ja teda dojebu jenom pokud nebude chcat.Cabale ty jako nejedes eMkem?Mohli sme byt s Viktorem 3... dalnicni znamku mam, ale taky bych jel radsi pres Eccak...navic jestli sou tam nejaky objizdky...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja tama jel minuly tyden a cesta supr ...viktor_m3 píše:Když mi to dnes časově klapne, pojedu se mrknout na Skřítek. Zjistím v jakém stavu je cesta od Sobotína nahoru. Před pár týdny tam ještě dělali úpravy kolem cesty (kácení náletů apod.) a byl tam dost bordel.
Pokud bude cesta O.K. jel bych v pátek v rámci srazu mrknout na Skřítek nebo Ztracenku.
jinak prijede jeste kamos s e36 kombikem
pak jsem psal klukum ze Stitu a ti maji bohuzel uz jiny plan ...