Blbost, to bychom tě tu už neviděli100RM píše:Rene, vidis, uz mas ponaucenie. Ja uz som sa poucil davno, ze ozraly na klub nelezu

ty woe , .... volal mi Rene at to smazu , tak vo co ti kurva porad jde se v necem rejpat? kdyby to nekdo zcenzuroval jak si tady nekteri mysli tak by si to Rene urcite nenechal libit....... a vyserte se na to porad neco hledat .... nechcete jet tak nejezdete....globusman píše:Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřM3maniac píše:smazáno mnouRendis píše:ááá cenzura zasáhla!!!peace
Jelikož nejsi moderátor, bylo by pod příspěvkem uvedeno, žes ho upravil tehdy a tehdy (tak jak je to teď uvedeno pod tímhle mým). Tohle opravdu smazal někdo za tebe
Ty woe... A vo co kurva jde furt tobě? Já píšu Rendovi a ty to musíš komentovatGeorgosAc píše:ty woe , .... volal mi Rene at to smazu , tak vo co ti kurva porad jde se v necem rejpat? kdyby to nekdo zcenzuroval jak si tady nekteri mysli tak by si to Rene urcite nenechal libit....... a vyserte se na to porad neco hledat .... nechcete jet tak nejezdete....globusman píše:Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřM3maniac píše: smazáno mnoupeace
Jelikož nejsi moderátor, bylo by pod příspěvkem uvedeno, žes ho upravil tehdy a tehdy (tak jak je to teď uvedeno pod tímhle mým). Tohle opravdu smazal někdo za tebe
vazne se tesim az uz bude po tomto sraze......
Rene , klidne to sem napis znova me to vubec nevadi ..,.... protoze ve spolecenstvi nekterych lidi proste trapny kecy budou porad a porad. A kurvit naladu si nenecham na neco co se tesim cely rok..... kvuli par jedincum .
delejte si pak srazy jak vam bude vyhovovat , ja uz na to seru z vysoka. Me kdyz se neco nelibi tak tam nejedu... to je cely .
Neboj,nikdo mi nic nenalhalglobusman píše:Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřM3maniac píše:smazáno mnouRendis píše:ááá cenzura zasáhla!!!peace
Když jsem psal o nálepkách, nevěděl jsem, žes to byl ty (nechtělo se mi to hledat) a nebyl jsem si jistej, jestli na to VR nezapomněla... O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju...M3maniac píše:Neboj,nikdo mi nic nenalhalglobusman píše:Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřM3maniac píše: smazáno mnoupeace
pověřil jsem kompetentní osobu aby to smazala za mě ,protože jsem nebyl na síti
Mě jen zaráží ,jak si vyloženě libuješ v rejpání do lidí
viz. nálepky ,já nejsem debil a umím dodržet slovo.
Neboj,nikdo mi nic nenalhalglobusman píše:Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřM3maniac píše:smazáno mnouRendis píše:ááá cenzura zasáhla!!!peace
No vidíš a tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, aby se mi tam ty negace nezasukovaly a stejně se mi zasukovaly...Pyron píše:Já taky a proto - buďto jsi udělal chybu a nebo veřejně prohlašuješ, že nepochybuješ o tom, že neumí dodržet slovo...globusman píše:" O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju..."
A nelibuju si v rejpání do lidí, ale v rejpání do chyb, omylů, podvodů a pod...
Zkus na chvíli vysadit a přestaň přemýšlet, možná to bude lepšíglobusman píše:No vidíš a tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, aby se mi tam ty negace nezasukovaly a stejně se mi zasukovaly...Pyron píše:Já taky a proto - buďto jsi udělal chybu a nebo veřejně prohlašuješ, že nepochybuješ o tom, že neumí dodržet slovo...globusman píše:" O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju..."
A nelibuju si v rejpání do lidí, ale v rejpání do chyb, omylů, podvodů a pod...