jen jsem ted trenoval v patek a nepamatuju si vubec nic, a to bych si z mordu rad aspon neco pamatoval, takze asi stridme s alkoholem
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///M O R D S E S S I O N 2010 - Návrat do Beskyd LAST !!!
-
Pyron
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Asi takhle: trénink mám dvoufázový - první fáze je chlastání během týdne, kdy si dávám sedmičku červeného každý večer, druhá fáze je víkend. O víkendu jedu superpyramidu - začnu v pátek doma sedmičkou červeného, pak jdu do hospody kde rvu piv, co snesu. Ne víc jak deset plzniček (nejsem dobytek, je to jen trénink) a před odchodem domu panáčka (nebo více) na cestu. Doma si dám vanu a potom u cigárka dám deci ořechovice. Pak jdu spát. Ráno, resp. v poledne se proberu a jdu obědvat. Oběd zapíjím vínem (pivo jsem nechal na večeře) a jdu si sednout na zahrádku k pivíčku. Během pauzy si odběhnu na večeři a pak se vracím do hospody a jedu "domrtva". Samozřejmě musím být schopný si SÁM objednat taxi a SÁM si otevřít barák. Neděli zvolňuji až do půlnoci, páč je předemnou další týden...
Ve zkratce: jsem nachystanej na jeden den (první?), zbytek srazu budu ostudou...
Ve zkratce: jsem nachystanej na jeden den (první?), zbytek srazu budu ostudou...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
jj, budem ACčkovi udržovat welcome drink jen poloprazdny radšinehpo píše:pyrone krasny trening, je vidiet ze to nepodcenujes![]()
tak to mozes do naseho teamu - s Pacientom a GD budeme dozorovat aby sa AC nerozjebal

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
bazzi
- Člen Klubu
- Klubové ID: 817
- Kontaktovat uživatele:
Pyron: Budeme v tom opět spolu...
Rendis: To jako fakt? To mne mrzí kámo.... a já se těšil, že dáme morgna s colou...

Uploaded with ImageShack.us
Rendis: To jako fakt? To mne mrzí kámo.... a já se těšil, že dáme morgna s colou...

-
Rendis
- Klubové ID: 286
Bohužel.Už to vypadalo,ale parťák by sloužil 3 víkendy po sobě a to se mu nechce.bazzi píše:Pyron: Budeme v tom opět spolu...![]()
![]()
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

a vpravo Killca