Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW KAMEŇÁK 21.5. - 23.5. 2010
na Malacky jsem si zajistil hlídání.....
chuvy jsou drahy , vsude je krize , tady je to zadara......
Uploaded with ImageShack.us
chuvy jsou drahy , vsude je krize , tady je to zadara......

Uploaded with ImageShack.us
přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
jsem velmi neštastný, měl jsem toho naplánováno hodně a na tuto akci jsem se velmi těšil... ted abych se bál, že nestihnu ani Mord:-(
jsem velmi neštastný, měl jsem toho naplánováno hodně a na tuto akci jsem se velmi těšil... ted abych se bál, že nestihnu ani Mord:-(
///M3
Becx píše:přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
kuwa kamo to je snad zly sen ...