Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tuning Vysoké Mýto 30.4.-1.5.2010
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
cabal píše:lion ma žlutou M3 a ne 5erKubin píše:tak jsi to precejen byl ty..sprintoval jsi ze stribrnou er5 ne?Lion píše:Jinak sem zvědavej jak se umístil Honzi se svou černou zmijí. Má jí opravdu krásnou, přál bych mu to.

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Jinak sem si tam chlapi zkusil zajet porvé v životě ty benzinové motokáry a byl to pro mě neskutečnej zažitek. Příště si je dám zase. Ze začátku sem měl strach, že to někam pošlu, ale každým kolem sem se zlepšoval a zábrany šly stranou. Ty slicky to prostě podrží i ve veliký rychlosti + drifty nejsou problém. Dneska mě sice po ránu bolely ramena, ale za tu srandu to fakt stálo. I mé drahé polovičce se to moc libilo.

jj blbe jsem to napsal...uvedl jsi to na spravnou miru...Lion píše:cabal píše:lion ma žlutou M3 a ne 5erKubin píše: tak jsi to precejen byl ty..sprintoval jsi ze stribrnou er5 ne?No on to myslel Kubin tak, že jsem sprintoval s mým kámošem co měl stříbrnou 5er v 2,8i.
myslel jsem ze bude mit silnejsi motor ta 5tka...ze zacatku se docela chytal..

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No ono by mu to lépe jelo, ale jel to spíše jen na zkoušku. Vem si, že měl auto plně naložené harampurdím. Měl tam svou rezervu, pak tam byla má rezerva, plnej 10L kanistřík s benálem + batoh + skoro plná nádrž benálu. Takže na to jak byl naloženej mu to frčelo hodně dobře. U Mka je dobrý, že po 50m začne solidně zabírat a tlačí to až do konce.
Ne naopak mi prislo ze na velkou težkou 5tku to jede pekne...Lion píše:No ono by mu to lépe jelo, ale jel to spíše jen na zkoušku. Vem si, že měl auto plně naložené harampurdím. Měl tam svou rezervu, pak tam byla má rezerva, plnej 10L kanistřík s benálem + batoh + skoro plná nádrž benálu. Takže na to jak byl naloženej mu to frčelo hodně dobře. U Mka je dobrý, že po 50m začne solidně zabírat a tlačí to až do konce.
Kdo vi jak by to bylo mezi moji e46 323CI a e39 528i
a jak jsi se umistil?
A co rikas na tu stribrnou oktavku kombi co jela sprint s tou corvettou..ta mu dala na startu takovej kour ze jsem nechapal...a nekdo rikal ze s tim snad dojel i doriv do cile...
obycejna oktavka kombi...vylitli saze a byl v prdeli....
Lion píše:Jojo, tak to pak jo. E39 2,8i v Touringu jela fakt moc pěkně. Jinak já sem se umístil na 2.místě. První byla Audi TT 1,8 Turbo. Jako ta Octavka 4x4 vs. Corvette byl solidní výprask. Octávka dojela opravdu dřív i do cíle. Byl to mazec.
ty vole...kdyz to ctu a premyslim o tom, navic kdyz vzpomenu jak se ta oktavka zahrbila a sla skoro na zadni (trochu nadsazka) tak mi mrazi na zadech

TT bylo asi nacipovany

jinak peknej vysledek..a taky pri zarazeni za dva se ti to zavlnilo jak prase