Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno regionál 28.4.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
baworM5
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od baworM5 »

psena píše:Jen diky manzelce, ktera se zrovna dnes chtela ucit na parkovisti bruslit jsem se opet mohl catecne zucastnit regionalu, samozrejme me to trklo az kdyz jsem videl jak se tam sjizdi samy bawo. :D Rekl jsem si, nojo, vzdyt je vlastne streda... sel jsem se aspon podivat na kufry kombiku E39 a E46 coz me zajima diky momentalnimu dilema ve vybreu mezi temito auty. Timto dekuju majitelum, ze me sva auta ukazali!
nebyl jsem na reginalu tak aspon dva roky, ale i tak co jsem tam videl letmo lidi, nepoznaval jsem nikoho. To se to tak meni, nebo mam tak spatnou pamet? No je fakt, ze ja jsem vlastne na regionalech byl dohromady tak na 5ti...ale preci jen jsem si aspon nejaky obliceje vybavoval, dnes nic. Az budu mit doufam do par tydnu po generalce M5 tak se prijedu seznamit.
No za ty skoro 4 roky co jezdím na regionály tak sem tě tam viděl snad jenom jednou na chvilu ses zastavil trošku to tam pomaloval kolem lampy a dom.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Zave »

Pseno, sak sem tam byl, takze holt to uz je ta pamet :twisted:
Ale na ty roky vypadas porad dobre :wink: :twisted:
Odpovědět