Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno regionál 28.4.
-
- Klubové ID: 2419
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 2419
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 2355
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:

jinak těm co si mě nevšimli jak jsem ze spanilky odbočil na svý parkoviště a neúčastnil se obvyklé žranice (holt škola volá) se omlouvám a zítra se snad uvidíme na UH na tuningu
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Jen diky manzelce, ktera se zrovna dnes chtela ucit na parkovisti bruslit jsem se opet mohl catecne zucastnit regionalu, samozrejme me to trklo az kdyz jsem videl jak se tam sjizdi samy bawo.
Rekl jsem si, nojo, vzdyt je vlastne streda... sel jsem se aspon podivat na kufry kombiku E39 a E46 coz me zajima diky momentalnimu dilema ve vybreu mezi temito auty. Timto dekuju majitelum, ze me sva auta ukazali!
nebyl jsem na reginalu tak aspon dva roky, ale i tak co jsem tam videl letmo lidi, nepoznaval jsem nikoho. To se to tak meni, nebo mam tak spatnou pamet? No je fakt, ze ja jsem vlastne na regionalech byl dohromady tak na 5ti...ale preci jen jsem si aspon nejaky obliceje vybavoval, dnes nic. Az budu mit doufam do par tydnu po generalce M5 tak se prijedu seznamit.

nebyl jsem na reginalu tak aspon dva roky, ale i tak co jsem tam videl letmo lidi, nepoznaval jsem nikoho. To se to tak meni, nebo mam tak spatnou pamet? No je fakt, ze ja jsem vlastne na regionalech byl dohromady tak na 5ti...ale preci jen jsem si aspon nejaky obliceje vybavoval, dnes nic. Az budu mit doufam do par tydnu po generalce M5 tak se prijedu seznamit.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
kurva mame nejakyho zvlastne zamerenyho fotografa
rekl bych ponekud podivne orientace
srazek super
z toho modyrho chromaka nebudu spat jeste tak rok , oproti temu je moje trica uplna sragorka 
2psena : kolikatou generalku uz to delas na motorsportu ?

2psena : kolikatou generalku uz to delas na motorsportu ?

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 1859
Jejda, nešla by RZ nějak umazatbmwPulse píše:photos : http://bmwpulse.rajce.idnes.cz/regional_28.4.2010/
blik blik : http://www.youtube.com/watch?v=kMnIq1oi3mY

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
No generalka je dost nadnesenej vyraz, ale trva to jak cela generalka.MattyX píše:kurva mame nejakyho zvlastne zamerenyho fotografarekl bych ponekud podivne orientace
srazek super
z toho modyrho chromaka nebudu spat jeste tak rok , oproti temu je moje trica uplna sragorka
2psena : kolikatou generalku uz to delas na motorsportu ?![]()
Motor delam podruhe, poprve to bylo kompletni rozdelani vymena vsech lozisek + co bylo potreba, ted se menila jen jedna ojnice, mela vuli v oku pro pistni cep. Uz to je v servisu od srpna

Ale jemu verim, nikdo jinej na ten motor jeste nesahl.