Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Brno regionál 28.4.
- 
				Totic  
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Kloce.. já také dojedo, ja? 
Ale ešče asi na patnáctkách. :/
Dotaz: Nejezdíte někdo během týdne do Prahy, myslím spíš na otočku. Vobjednal jsem si tam tyto krasavice a chtěl bych si je vyzvednout. http://lavadesign.cz/?detail=4594
Ps: přispěju na naftu

Ale ešče asi na patnáctkách. :/
Dotaz: Nejezdíte někdo během týdne do Prahy, myslím spíš na otočku. Vobjednal jsem si tam tyto krasavice a chtěl bych si je vyzvednout. http://lavadesign.cz/?detail=4594
Ps: přispěju na naftu

- 
				impossible_
- Kontaktovat uživatele:
 Tak presne to jsem cekal, argumenty typu "lol", a "atd" "je mi to jedno, takze UH"
 Tak presne to jsem cekal, argumenty typu "lol", a "atd" "je mi to jedno, takze UH"  

ad1 - lol - retardace
ad2 - atd - retardace
ad2 - spanilka - stejne jezdite pres tunel aby to bylo nejbliz, tak jaka spanilka

aneb na co to auto mas ? - retardace
 aneb na co to auto mas ? - retardace- vecna pripominka, az se pojede pres mesto, tak to je neco jineho

ad3 - jo, 500m je to vsude, akorat se tam nebude zastavovat a zajet si muzes kamkoliv kdykoliv - retardace
ad4 - viz 3 - retardace
Congratulatiuon !!! 4/4 - retardace !

Napsal jsem to mozna trochu tvrde, za styl se omlouvam, nikoliv za obsah, nehadam se. Duvod - nesnasim invalid argumenty.
Jedinej borec je Bratn, napsal k vecnym pripominkam vecne argumenty, zvlast ad1, kde se seznam sekl asi s pocasim.
Dalsi body, krome spanilky viz vyse, jsou dost o nazoru, ale pravda, ze se jede na sraz. Nicmene lepsi mit moznosti otevrene nez uzavreny.
Kdyby neco, tak dale je tady je kontakt na meho mluvciho v teto veci, asi tak
http://www.youtube.com/watch?v=VlY16ZDy ... gkoyji95JU
Pekny den vsem :-*
_________________podobný argumenty sem měl taky napsaný ale pak sem se na to vykvákl1. LOL? 2. Spanilka atd. (na co to auto pak mas?) 3. Tesco cca 500m, stejne tak KFC a McD 4. viz 3.každopádně v MCdrive už černý bmw nemají rádi
'97 E36 318i Convertible , Individual , M packet , řízky kola

- 
				impossible_
- Kontaktovat uživatele:
- 
				impossible_
- Kontaktovat uživatele:
- 
				rumlor
- Klubové ID: 1961
- Kontaktovat uživatele:
jj hlavně že ty tvoje argumenty jsou prudce yntelygentný ty inženýreimpossible_ píše:Tak presne to jsem cekal, argumenty typu "lol", a "atd" "je mi to jedno, takze UH"

Rád bych věděl co z toho co jsem napsal není pravda. Jako že tesco atd není do 500m Tak já ti dyštak pošlu souřadnice na mapy.cz
 Rád bych věděl co z toho co jsem napsal není pravda. Jako že tesco atd není do 500m Tak já ti dyštak pošlu souřadnice na mapy.cz  Já osobně teda dojedu kamkoliv, proti krpoli jsem nikdy nic neměl, narozdíl od tebe a UH. Tak čau ty retardace
 Já osobně teda dojedu kamkoliv, proti krpoli jsem nikdy nic neměl, narozdíl od tebe a UH. Tak čau ty retardace