Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renocar tuning Jaro AUTOMOTODROM BRNO 10.4.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se tedka navrátil
Akce dobrá , počasí = NAPIČU!!! chvílu slunko , chvíli kroupy , pak déšť , pak zase slunko
mo klubáků tam nebylo , potkali sme se tam s tukanem a wincentem , immposiblem , Tehu tam měl kombo a jinak sem tam moc nikoho nepoznal...jízdy byli fajne hodně pěkných aut tam bylo , akorát pro některý to dopadlo smutně a je mi to líto ,ale prostě to je hold to riziko vjetí na trať
hodně aut se tam dneska rozjebalo... od ferrari pocinaje , pres nejaky E90 kamaradovým cliem konce kterej za to nemohl
zkusím nahodit nějaký fota , pokud někdo něco máte namrskejte 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Kontaktovat uživatele:
MattyX píše:Tak sem se tedka navrátilAkce dobrá , počasí = NAPIČU!!! chvílu slunko , chvíli kroupy , pak déšť , pak zase slunko
mo klubáků tam nebylo , potkali sme se tam s tukanem a wincentem , immposiblem , Tehu tam měl kombo a jinak sem tam moc nikoho nepoznal...jízdy byli fajne hodně pěkných aut tam bylo , akorát pro některý to dopadlo smutně a je mi to líto ,ale prostě to je hold to riziko vjetí na trať
hodně aut se tam dneska rozjebalo... od ferrari pocinaje , pres nejaky E90 kamaradovým cliem konce kterej za to nemohl
ja byl připravenej jet, ale jak jsi řikal, rano jsem viděl počasí na ecce homo, tak jsem se na to vysral, chvili slunko, kroupy ... nahod fotky ..
cabal píše:MattyX píše:Tak sem se tedka navrátilAkce dobrá , počasí = NAPIČU!!! chvílu slunko , chvíli kroupy , pak déšť , pak zase slunko
ja byl připravenej jet, ale jak jsi řikal, rano jsem viděl počasí na ecce homo, tak jsem se na to vysral, chvili slunko, kroupy ... nahod fotky ..
mas je v sekci foto s akcííí

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
cabal píše:MattyX píše:Tak sem se tedka navrátilAkce dobrá , počasí = NAPIČU!!! chvílu slunko , chvíli kroupy , pak déšť , pak zase slunko
no čekal sem jestli se tam oběvíš

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no to je ti lito uplne fotit , E90 kupe ta sla predkem i zadkem i bokem o svodidla , namaderu uplne , to feraco melo pravej zadni roh KO asi pretoceni a po zadku bariera , a to kamososvo clio...
kazdopadne bych jel jen s minimalnim provozem nejhorsi je jak je to nahusteny na sobe...ale fakt kdyz clovek jel a koukal na ten travnik kolik mist tam bylo rozoranych 

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
počasi na pikaču ale libilo se mi to potkal jsem par lidi co znam jen podle nicku odtud trochu jsem měl žaludeční nervozu že neni čim jezdit protože Wincentova t4 by to asi nedala
Auta taky pěkný super byla ta e36 ala dtm mam o čem přemýšlet
a nejvíc nejlepší to Fko od scuderie to je bezkonkurenční ale o tom radši ani přemýšlet nebudu 

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lion píše:Máte někdo fotky + seznam aut, které se tam rozsekali? Z těchle příhod mám právě strach na ten okruh vůbec vyjet.
Lione, Renocar Tuzink je nejhorší den na ježdění po okruhu, jezdí tam spousta bezmozků.. Není nad to zajet na okruh, když jsou jízdy pro veřejnost, je to větší pohoda..
první letos budou 26.4. chystáme se tam s kamošem
http://www.automotodrombrno.cz/sluzby/p ... jnosti_677
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tukan píše:počasi na pikaču ale libilo se mi to potkal jsem par lidi co znam jen podle nicku odtud trochu jsem měl žaludeční nervozu že neni čim jezdit protože Wincentova t4 by to asi nedalaAuta taky pěkný super byla ta e36 ala dtm mam o čem přemýšlet
a nejvíc nejlepší to Fko od scuderie to je bezkonkurenční ale o tom radši ani přemýšlet nebudu
to sem si myslel ze kamosova 336 jede docela pekne

2matal : mas pravdu na renocaru je vzdycky nejvic bezmozku , ale popravde letos musim rict ze auta tam jezdili spis jak na srazu KSA nebo volnych jizdach nez tuzing , ti tam letos nebyli vubec na trati

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píšeš. Na těchhle větších akcích je to risk. Kumuluace lidí na trati je o dost větší než při veřejných jízdách. Loni co sem jezdil jako spolujezdec na Renocaru Brno, tak sem měl chvílema strach, že to do nás někdo nahulí. Fakt bych uvítal prázdnější trať a hlavně bez jezdců "bláznů".matal píše:Lion píše:Máte někdo fotky + seznam aut, které se tam rozsekali? Z těchle příhod mám právě strach na ten okruh vůbec vyjet.
Lione, Renocar Tuzink je nejhorší den na ježdění po okruhu, jezdí tam spousta bezmozků.. Není nad to zajet na okruh, když jsou jízdy pro veřejnost, je to větší pohoda..
první letos budou 26.4. chystáme se tam s kamošem
http://www.automotodrombrno.cz/sluzby/p ... jnosti_677