az tam , stejne kdyz tam prijedes brzo rano tak te nepusti na heliport ta brana se otvira az kdyz je postupne zaplneno , beztak tam bude tan kokutek co ma to cerveny kupe e36 a dela tam jakoze " poradatele" naposled nedokazal pochopit ze chci jet na heliport za ostatnima a proste mermomoci me skakal pred auto (asi chtel prejet bo co) ze to mam nechat primo za branou na tom placu tam...tak kdyz tam bude tak ho zajedte nekdo i za me letos a rovnou na heliport
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:az tam , stejne kdyz tam prijedes brzo rano tak te nepusti na heliport ta brana se otvira az kdyz je postupne zaplneno , beztak tam bude tan kokutek co ma to cerveny kupe e36 a dela tam jakoze " poradatele" naposled nedokazal pochopit ze chci jet na heliport za ostatnima a proste mermomoci me skakal pred auto (asi chtel prejet bo co) ze to mam nechat primo za branou na tom placu tam...tak kdyz tam bude tak ho zajedte nekdo i za me letos a rovnou na heliport
ja v Brne jeste nebyl, heliport predpokladam je misto pro helikoptery a tam byva stanoviste BMW? to je primo na draze?
tak nejak kolem tej devate si myslim ze je vhodny dorazit driv to nejak nema cenu stejne...
2 cabal , jak projedes branou a zacalujes , tak na prvni krizovatce v arealu (je tam stopka) tak se das doprava , pojedes porad rovne , po levy ruce budes mit benzinku a pak za benzinkou asi ani ne 100m po prave strane je heliport tak tam uz uvidis bmwpositiv
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
tukan píše:dneska hlásili že bude pršet tak nevim nevim
A sakra, snad ne... Se asi rozhodnu az rano podle toho jak to bude. Ono obecne na Renocar vecinou vyjde hnusny pocasko, zazil sem snad jeden kde bylo teplo a slunko.. Budu doufat