Díky moc!
Bylo to super, rád jsem vás chlíváky poznal

Dan td píše:Můj obdiv má bazzi, který šel spát v sobotu ráno právě ve čtvrt na sedm po smršti trojitých panáků a v 9:00 už jako zodpovědný pořadatel řídil dopravu na motokárách. Sice vypadal, že přišla jeho poslední hodinka,ale ustál to
globusman píše:Dan td píše:Můj obdiv má bazzi, který šel spát v sobotu ráno právě ve čtvrt na sedm po smršti trojitých panáků a v 9:00 už jako zodpovědný pořadatel řídil dopravu na motokárách. Sice vypadal, že přišla jeho poslední hodinka,ale ustál to
A to ještě nevíš, že ho mezitím kolem sedmé vzbudil 100RM a donutil ho přijít do jídelny podívat se na rozbité sklo... Takže toho vůbec moc nenaspal...
globusman píše:Dan td píše:Můj obdiv má bazzi, který šel spát v sobotu ráno právě ve čtvrt na sedm po smršti trojitých panáků a v 9:00 už jako zodpovědný pořadatel řídil dopravu na motokárách. Sice vypadal, že přišla jeho poslední hodinka,ale ustál to
A to ještě nevíš, že ho mezitím kolem sedmé vzbudil 100RM a donutil ho přijít do jídelny podívat se na rozbité sklo... Takže toho vůbec moc nenaspal...
Leni píše:[nebylo to kvůli rozbitýmu sklu, ale aby přišel na panáka...To, že za to může 100RM je pravda, to jediný sedí
Edit: Dan byl rychlejší
Dan td píše:No na panáka - budil ho vysílačkou slovy " bazzi pičo, pojď rychle sem, hroznej průser, dělej " a když se chudák ptal co a jak, tak řekl jen " choď rychlo " a vypnul vysílačku.
100RM tvrdil, že bazzi přijde do 50 vteřin, ale celkem se loudal, bylo to kolem minuty
bazzi píše:videt 100Rma jak exne dvojitou zelenou s vodkou a mlíčkem aniž by to tušil, stálo fakt zato![]()
tukan píše:Bylo to super škoda že jsme s váma nemohli i zakalit, ale prostě některý věci se nedaj odložit. Bazzimu skládám velkou poklonu za to jak to všechno zmáknul a ještě větší když si tady čtu jak mu 100rm a spol. dali zabrat, ráno když jsme přijeli vypadl fakt free
tukan píše:to je wincentuv BMW transporterurčitě telefonoval, jak telefonuje tak jede na automat a nevšimne si nikoho a volá mu tolik lidí že telefonuje furt takže si to neber osobně možná kdyby jsi na něj zautočil ala čelní náraz tak si tě všimne
globusman píše:tukan píše:to je wincentuv BMW transporterurčitě telefonoval, jak telefonuje tak jede na automat a nevšimne si nikoho a volá mu tolik lidí že telefonuje furt takže si to neber osobně možná kdyby jsi na něj zautočil ala čelní náraz tak si tě všimne
Myslím si, že útok dálkovými světly fiatu multipla je srovnatelný s čelním nárazem
globusman píše:tukan píše:to je wincentuv BMW transporterurčitě telefonoval, jak telefonuje tak jede na automat a nevšimne si nikoho a volá mu tolik lidí že telefonuje furt takže si to neber osobně možná kdyby jsi na něj zautočil ala čelní náraz tak si tě všimne
Myslím si, že útok dálkovými světly fiatu multipla je srovnatelný s čelním nárazem