Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zimní sraz BMWKLUBU ČESKÁ REPUBLIKA 2010
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bazziku, díky za srazík, díky všem přítomným za účast, docela se to obešlo bez nějaké větší ostudy, což jsem rád.. Docela se mi tohle prostředí zamlouvalo, tohle by mohlo být tradiční místo, příjemná obsluha, klid, tichá hudba atd..
Ze srazu jsem si odvezl namožené ruce a nohy, naražený žebra a pěkný diplom..
Ze srazu jsem si odvezl namožené ruce a nohy, naražený žebra a pěkný diplom..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
tez diky poradatelum, vydarene, ale diky ryme (=krk,nos a oci v hajzlu) to bylo cely pro me dost otravny, sem pekne nasranej, ale co sem si mohl uzit i bez toho, tak vcerejsi vecere, to bylo NECO + promitani top gearu na velkym sa mi velmi pacilo, byl bych rad, kdyby mi nekdo pucil projektor domu
a skoda, ze sem se kvuli svemu stavu nemoh ukazat slovenskym bratrum a sestram ve spravnem akcnim svetle
ale kamenak je za humny, takze to jeste dozenem 

a skoda, ze sem se kvuli svemu stavu nemoh ukazat slovenskym bratrum a sestram ve spravnem akcnim svetle

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Bratn píše:tak už jsme taky doma, Holly, Pazďa a baworM5 bezpečně dovezeni a já už si dám jen nohy nahoru![]()
jinak sraz naprostá paráda děkuji všem pořadatelům :palec: a zbytku za skvělou zábavu, doufám, že to nebyly poslední motokáry
a koho jsem to vedl celou cestu do Brna? tmavá E46 a myslím, že to byla 330? výborný tandem
Ja a bratr, 328i a měli jsme navi

-
- Kontaktovat uživatele:
No a kdyby nahodou nekdo nevedel, tak za patek mel jerry skore 17 plzni a 4-6?? panakujerry píše:Obrovské díky Bazzimu a všem,co se podíleli na organizaci,bylo to absolutně perfektní,skvěle jsem se celý víkend bavil.
Jo,a kdyby někoho zajímalo,proč jsem spal v pátek na gauči na chodbě,tak to ne proto,že bych do toho pokoje nedošel,ale v mý posteli už byl Pavouk...
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Best akce, díky všem 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
jerry píše:Obrovské díky Bazzimu a všem,co se podíleli na organizaci,bylo to absolutně perfektní,skvěle jsem se celý víkend bavil.
Jo,a kdyby někoho zajímalo,proč jsem spal v pátek na gauči na chodbě,tak to ne proto,že bych do toho pokoje nedošel,ale v mý posteli už byl Pavouk...
mel jsi ho prestehovat na hajzl a byl by z neho hajzlovej pavouk:-)
btw. bylo to narocne, jsem byl zas najebany jak psisko, jak chudak... :pivo2:
-