Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zimní sraz BMWKLUBU 19.-21.2.2010 odjezd BRNO

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
palzo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od palzo »

Ahojte,

O ktorej odchadzate z Brna ?
My planujeme odchod z Bratislavy medzi 12-13 hod. ci by smye sa nemohli niekde stretnut..

dik
P.
Holly Moderátor
Moderátor

#22 Příspěvek od Holly Moderátor »

Palzo: Tak to jste milí bratři nejpozděj ve dvě brně, o půl třetí v Tišnově v Květnici na kafíčku :wink: On se k tomu můj osobní řítič ještě určitě vyjádří, viď Radime :lol:
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Holly píše:Palzo: Tak to jste milí bratři nejpozděj ve dvě brně, o půl třetí v Tišnově v Květnici na kafíčku :wink: On se k tomu můj osobní řítič ještě určitě vyjádří, viď Radime :lol:
zajisté zajisté Holly a říkej mi Arnolde 8) :lol: ještě, že tam máš to dlouhý í :lol:

a navigátore už nahrávej trasu ať trefíme http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... .56781&z=9

jinak teda já s sebou vezu brzdu (=Pazďa, holt neveme si dovolenou a neveme :lol: ), takže Matal groupe bude first kolona a my pojedem nejdřív tak v 16:45 od Globusu a s first groupe se myslím potkáme tak nějak v Letovicích, teda pokud si chlapci dají pořádnýho turka na Květnici a nepojedou celou dobu pilu :wink: ,

tak se můžete přidat kdo bude chtít, více info bude na regionále, tam se mi doufám přihlásí i baworM5 (Martin)

a teda když dorazíme později, tak doufám, že nám ještě zbydou apartmá s balkónem a výhledem na móře :twisted:
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
palzo
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od palzo »

Fotas
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Fotas »

Cau stary lisaku. Teraz prave citam, ze sa chystas na zimny zraz co ma tesi. Napis odkial vychadzas a ci pojdes po D2. Mohli by sme sa stretnut a fachcit spolu. Fotas :driver:
baworM5
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od baworM5 »

Bratn píše:
Holly píše:Palzo: Tak to jste milí bratři nejpozděj ve dvě brně, o půl třetí v Tišnově v Květnici na kafíčku :wink: On se k tomu můj osobní řítič ještě určitě vyjádří, viď Radime :lol:
zajisté zajisté Holly a říkej mi Arnolde 8) :lol: ještě, že tam máš to dlouhý í :lol:

a navigátore už nahrávej trasu ať trefíme http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... .56781&z=9

jinak teda já s sebou vezu brzdu (=Pazďa, holt neveme si dovolenou a neveme :lol: ), takže Matal groupe bude first kolona a my pojedem nejdřív tak v 16:45 od Globusu a s first groupe se myslím potkáme tak nějak v Letovicích, teda pokud si chlapci dají pořádnýho turka na Květnici a nepojedou celou dobu pilu :wink: ,

tak se můžete přidat kdo bude chtít, více info bude na regionále, tam se mi doufám přihlásí i baworM5 (Martin)

a teda když dorazíme později, tak doufám, že nám ještě zbydou apartmá s balkónem a výhledem na móře :twisted:
Jo určitě dorazím
palzo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od palzo »

Jak tak pociatm hodinu a pol do brna max.. Ale cez Tisnov to neni obchadzka ? Ja to tam okolie az tak nepoznam, Brno poznam tam som byval cez rok..
pazda
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od pazda »

Bratn píše:jinak teda já s sebou vezu brzdu (=Pazďa, holt neveme si dovolenou a neveme :lol: )
dovolená? co to je? 8O
Odpovědět