Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Praha - regionál - ČM - 7.1.2010
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tě zmažem a pak pojedu taky dom, uvidime jak bude v garažich.Killca píše:ja nemam penize na bowlani na jidlo
ani na piti
chci si jen chvili v garazi odmrznout to svoje s fajn lidma, treba se trocha namazat a jet domu
Podznačky mam nějaky ještě hozeny v autě, minimalně jednu, tak ji bvemu kdyby ji někdo chtěl na regionale, tak se hlasit u zlaty třicky

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
A dvě nenajdeš? Každopádně já to beru:) a budeš tam od kolika Georgi?George_D píše:Tě zmažem a pak pojedu taky dom, uvidime jak bude v garažich.Killca píše:ja nemam penize na bowlani na jidlo
ani na piti
chci si jen chvili v garazi odmrznout to svoje s fajn lidma, treba se trocha namazat a jet domu
Podznačky mam nějaky ještě hozeny v autě, minimalně jednu, tak ji bvemu kdyby ji někdo chtěl na regionale, tak se hlasit u zlaty třicky
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Elilobo: Jako tušim že jako 2 tam hozeny mam, ale jedna neni origo klubacka i když je s nalepkou BMWklub CR, klidně ti ji věnuji taky. Počítam, že mezi 18-19 bych měl dorazit
Doe: Včera, mrtvej tah 115kg, zjistil jsem, že mi vzadu něco luplo, dneska mam lehce problem se zvedat ze židle
Takže mužem bejt za lempláky už dva 

Doe: Včera, mrtvej tah 115kg, zjistil jsem, že mi vzadu něco luplo, dneska mam lehce problem se zvedat ze židle

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Teprv pujdu, ale mam obavy abych se zvednul, kdyžtak brnknu at mě někdo vytáhne, nebo se spláchnu a vylezu v nějakym kanalu na černaku 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:gd vazi 115kilo jo? Nevypada
jj, když mam na zádech Leni tak jo, a když má Leni na zádech mě tak taky

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:chodim uz 2 roky pravidelne 3-4tydneKillca píše:tys byl v posilovne jo? TY JO?no to bych chtel videt
Jestli chodíš opravdu tak často, měl bys změnit trenera, bo za 2 roky cvičení 3-4x tydně bys vypadal trošku jinak, pokud bys měl dobry vedeni

ja prave myslel ze vazi 115 a ze to cely (tech 115kg) udelal do toho hajzluKAMIL740 píše:ty si kokot sem myslel ze zvedl mrtvym tahem 115kg jako ze sel chcat pytlikuKillca píše:gd vazi 115kilo jo? Nevypada

no nevypadas jako hranaDOEMIXXX píše:chodim uz 2 roky pravidelne 3-4tydneKillca píše:tys byl v posilovne jo? TY JO?no to bych chtel videt

ty voeKeyJey píše:treba tam chodi uklizet, o cviceni nic nerikal.

vlevo je matal
a vpravo Killca