Jawak píše:Byl jsem v Kanasu na meníčku a malou kofolu za 105,-Kč, to je prý ta krize.. Už mě sere nějaká vypíčená krize
A to je moc nebo málo..zajdi si na meníčko do centra..
máte studovat mě vychází meničko v menze za 50, a jako bonus je že se to nedá žrát a to nám polovinu přispívá stát, takže oficiálně by to bylo za 100, takže ve finále je to nejdražší hospoda v okolí
holt aspoň zde zas můžeš vidět tu lásku k vozidlu ,
bych chodil jinam kdyby nestál benzín ty prachy co teď stojí takhle raději oberu sebe na žrádle než mazlíka na kvalitním papání
MattyX píše:tvl kam chodis do menzy ? s mojou chodim do kampusu a vari tam vyborne pizza za 35kc neber to
tak tam jsem nebyl to je kde přesně? já teda stíhám akorát menzu u nás na stavební fakultě a pod fakultou máme pizzerku presto, ale teda taky nic moc a tam pizzu pod 45 nemají
MattyX píše:tvl kam chodis do menzy ? s mojou chodim do kampusu a vari tam vyborne pizza za 35kc neber to
tak tam jsem nebyl to je kde přesně? já teda stíhám akorát menzu u nás na stavební fakultě a pod fakultou máme pizzerku presto, ale teda taky nic moc a tam pizzu pod 45 nemají
normalka v kampusu na strane jak je tesco a uplne smerem k boh. nemocnici docela fpohode zradelko....
pizza za 45 a on jeste protestuje
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
no jo za 45 ale když si vemu jakej je to blaf a to jim jednou tolik přispívá stát, ale zas na druhou stranu tam mají rizoto za 18 a těstoviny za 12 tak to už jsou studentský ceny ale ta chuť tomu odpovídá
Bratn: To si piš že si nevzpomenu ani v Tišnově Jo a potřebuju od všech co je vezu telefon a místo urrčení odkud je mám vyzvednout a odkdy máte čas, ovšem potřebuju to smskou a s podpisem (to se týká hlavně Cermise, Bratn vím kde bydlí a číslo mám, na Pepina mám apsoň číslo). Doma mi nejde a nepojede net, proto jakýkoliv kontakt na mě formou sms, kdo umí, tak může i zatelefonovat (728445109)