Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pavel Lopolo Jirák Expedice Libye v Praze
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Kua ty jsi tak dobrej a my to ani neviděli 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Diky, takovy poplacani .. teda pokud to zrovna neni rahnem prez hubu .. je vzdycky dobrej duvod si nedrbat doma koule a neco delat.
Rendo, divil by ses kolik gramatickejch chyb obsahuje doprovodnej dopis
Psena, v Brne myslim na programu nejsem .. nejbliz je asi Kromeriz nebo .. ted si nemuzu vzpomenout
Rendo, divil by ses kolik gramatickejch chyb obsahuje doprovodnej dopis

Psena, v Brne myslim na programu nejsem .. nejbliz je asi Kromeriz nebo .. ted si nemuzu vzpomenout

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Pokusim se stihnoutLOPOLO píše:Tak vazeni, srdecne vas zvu toto utery do kina Atlas ( kousek od Florence ) kde bude v 17:00 promitana Expedice Libye.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme s Leni byli a jako fajn. Nechci řikat nějaky vyhrady i když bych asi měl ale nevim zda je chceš slyšet. Jinak obrázky fakt pěkný, i komentáře a zpracování a pohyby kamery pecka. Jedinej problem byl, že cca 10-15 min před koncem, kdy jsi v euforii bez vody vylezl na sopku se seknulo blueray a už to nerozchodil, takže po par minutach pustil ty skoky což bylo taky super a pak nějakyho blaznivyho padákáře s hroznym videem a pokud tohle měla být konkurence k tvymu počinu, nemam k tobě tedy žadne vyhrady, bo jsem se bavil
Takže kdy skouknem ten zbytek

Takže kdy skouknem ten zbytek

Hmm..slysel jsem ze se to seklo zhruba ve 2/3 filmu coz je dost na hovno.
Nevideli jste tu nejhezci hlubokou Saharu, kam turisti nejezdi, berberskou architekturu, antiku severu.
Byl jsem se podivat na konkurencni Gangu a tam se jim to u jednoho filmu z bloku seklo taky. Nechapu, jak si muzou udelat nefunkcni kopie a nevyzkouset je pred projekci.
Vyhrady mi klidne napis, udelal jsem co se dalo. Nejvic prace jsem mel s muzikou a obcas se mi nedostavalo materialu, kterej by ilustroval nejaky delsi povidani. Je treba to brat s rezervou, delal jsem to na kolene a sam. Uvidime jak film nakonec dopadne.
Nevideli jste tu nejhezci hlubokou Saharu, kam turisti nejezdi, berberskou architekturu, antiku severu.
Byl jsem se podivat na konkurencni Gangu a tam se jim to u jednoho filmu z bloku seklo taky. Nechapu, jak si muzou udelat nefunkcni kopie a nevyzkouset je pred projekci.
Vyhrady mi klidne napis, udelal jsem co se dalo. Nejvic prace jsem mel s muzikou a obcas se mi nedostavalo materialu, kterej by ilustroval nejaky delsi povidani. Je treba to brat s rezervou, delal jsem to na kolene a sam. Uvidime jak film nakonec dopadne.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak moji výhradu jsí právě zodpověděl.
Jediné co mi přišlo škoda, že tam bylo snad víc komentářu a lidi na plátně než materiálu, spíš bych při tom povídání čučel právě na záběry z pouště. Muzika ok, video k tomu fakt nemam vubec nic, nejvíc se mi to začlo líbit, jak jste vjeli do písečných dun, tam mi přišlo škoda, že byli jen krátký prostřihy a uplně mě dostávalo jak to vypadalo plasticky, ale bylo to krátký. No a když už konečně přišla ta sopka, na kterou jsem se nejvíc těšil, tak zásek. Takže bys mohl třebas dodat DVD
Jako celkově to fakt moc chválim, utikalo to, a záběry paráda, akorat jich bylo mín než jsem čekal 
Jediné co mi přišlo škoda, že tam bylo snad víc komentářu a lidi na plátně než materiálu, spíš bych při tom povídání čučel právě na záběry z pouště. Muzika ok, video k tomu fakt nemam vubec nic, nejvíc se mi to začlo líbit, jak jste vjeli do písečných dun, tam mi přišlo škoda, že byli jen krátký prostřihy a uplně mě dostávalo jak to vypadalo plasticky, ale bylo to krátký. No a když už konečně přišla ta sopka, na kterou jsem se nejvíc těšil, tak zásek. Takže bys mohl třebas dodat DVD

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
vubec neva, dej vědět a někde se třebas potkame, rad si to pustim znovu, ta krajina je tam fakt uplně jina, než je vidět běžně v dokumentech, nebo aspon jina než jsem doposud viděl 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:a co Blue Ray?LOPOLO píše:DVD neni problem .. nekdy pristi tyden s komentarem Richarda Stankeho ( pokud nevadi "slovencina"Kdyz uz....
No.............když už